MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Si acum ma emotionez cand imi aduc aminte cum am nascut..sunt Natalia si am 22 de ani. Am 2 baietei foarte frumosi si de aceea ma consider o mamica foarte fericita...am un baiat de 4 ani si jumatate si inca unul de un anisor si jumatate. Amandoua sarcinile au decus aproape la fel (fara niciun fel de probleme pe parcurs)...


Pe data de 17 iulie 2012 am fost programata la un control..aveam 37 de saptamani...eu nebanuind ce ma asteapta, m-am prezentat in dimineata aceea la dna doctor. Simtind o contractie mai puternica, dansa a hotarat sa ma opreasca sa nasc..m-am cazat intr-un salon, sotul meu plecand sa imi cumpere tot ce trebuie si am asteptat..

Dupa 5 minute a venit doamna doctor sa mai discutam de ce se va intampla. Eu eram foarte relaxata stiind ce mi se va intampla. Am intrebat-o daca poate sa imi faca injectie epidurala si mi-a spus ca o sa faca dar mai tarziu.

La ora 13:30 m-a trimis cu o asistenta in sala de nastere..Facandu-mi NST-ul mi-a mai pus si o perfuzie pentru dilatatie..la ora 14:35 m-au apucat niste dureri ingrozitoare de burta..atunci asistenta a sunat repede dupa doamna doctor pentru ca dansa mai avea o cezariana...

Dupa 15 minute a venit doamna doctor, m-a asezat pe masa, am impins de doua ori, iar a treia oara a iesit micutul.....toata lumea a fost foarte uimita de cat de repede am nascut...sa nu mai spun si de epidurala ca doar am apucat sa semnez, dar de facut...:)) nu am mai apucat....am nascut un baietel de 3.260g sanatos,iar scorul Apgar a fost 10 cu felicitari.

(Natalia, Ialomita)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste