MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vreme urata de sfarsit de noiembrie, Puiul meu dadea semne ca vrea sa vina pe lume si plini de emotie, eu si sotul meu am plecat la Maternitatea  de la Spitalul judetean Piatra Neamt, pentru a-l primi in conditii cat mai bune. M-am internat cu teama, nu stiam ce mi se va intampla dar stiam  ca voi pleca de acolo cu un copilas in brate.


Pregatisem acasa tot felul de hainute, fara a tine seama de superstitii, eram pregatita  sa fiu mamica dar nu eram pregatita sa trec prin durerile nasterii. Nasterea nu a fost usoara, a fost chiar foarte grea, fiindca am nascut normal un copil marisor pentru mine, care sunt o mignona, ce sa fac!?
 
Eram tanara si doamnele asistente nu mi-au acordat prea multa atentie, credeau ca voi naste repede,fara nici-o problema. Cand au vazut ca timpul trece si copilul nu se grabeste sa-si cunoasca mama, au anuntat-o pe doamna doctor.Nu ai nevoie de multa aparatura cand nasti normal, iti trebuie doar putere sa ajuti copilul si sa fie bine pozitionat.

Doamna doctor m-a ajutat sa trec prin acele momente unice din viata unei femei, eu mi-am adunat toate puterile de care nici nu credeam ca sunt in stare si...s-a nascut fetita mea, scumpa mea fetita!

Nu-mi explic nici acum de ce, dupa nastere, am uitat cat de greu a fost si mi-a ramas in memorie  doar chipul dulce al fetitei mele care se straduia sa se acomodeze cu lumina, cu aerul, cu lumea in care tocmai isi anuntase sosirea. Sotul meu astepta nerabdator pe hol si, cand asistenta l-a anuntat ca are o fetita sanatoasa si frumoasa, nici nu mai stia pe unde calca. Plutea!

Si-a iubit copilul din prima clipa, isi dorise fetita si Dumnezeu i-a dat bucuria de a o strange in brate. Fetita mea s-a nascut intr-o sambata seara, la ora 18.45 si, in aceeasi seara, au cazut si primii fulgi de nea.

Peisajul sinistru de sfarsit de noiembrie s-a schimbat cu un altul, feeric, plin de frumusete, de poezie, de speranta. Patura moale si imaculata de nea s-a asternut si pentru printesa mea, semn ca si acolo sus, cineva o iubeste.

Acum, fetita noastra este un om in toata firea, realizata  din toate punctele de vedere si noi suntem la fel de fericiti si de emotionati ca-n prima clipa in care am vazut-o. Cat vom trai, ea va ramane pentru noi ingerasul venit pe lume intr-o seara mohorata de sfarsit de noiembrie, odata cu primul fulg de nea.

Nasterea unui copil inseamna sa adaugi inca o steluta pe cerul vietii, inseamna ca n-ai trait degeaba pe pamant!

(Ani, Piatra Neamt)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste