MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la maternitatea din Braila unde, spre deosebire de ceea ce auzeam inainte sa nasc, mi s-a acordat toata atentia. Prima nastere a fost fara probleme, am nascut normal ,cu moasa. A doua nastere a fost putin mai grea pentru ca am avut o sarcina cu probleme, cu tensiune oscilanta iar in timpul travaliului ma sufocam.


Dar pot sa spun ca nasterea a decurs in cele din urma  normal, natural si chiar daca am nascut cu moasa, doctorul Coltofeanu a fost prezent si a facut treaba buna. Si fara bani pentru ca nu i-am dat nimic.

Nu era doctorul meu, era de garda in ziua aceea. Moasa cu care am nascut este o femeie de nota 10, o femeie care isi stie meseria si se descurca in orice situatie. Pentru ca aveam o tensiune oscilanta, am primit oxigen in timpul travaliului si au avut grija de noi.

Baietelul meu a avut cordonul ombilical infasurat in jurul gatului dar cu ajutorul ei a fost ok, primind nota 9 la nastere. Intr-adevar conditiile din spital nu au fost chiar foarte bune.

Eram 6 mamici cu 6 bebelusi intr-un salon. Cam aglomeratie. Unde erau internate mamicile cu bebelusii era chiar bine pentru ca celelalte saloane lasau de dorit. In fine ,am scapat dupa 4 zile, pentru ca intre timp baietelul meu a facut icter (era portocaliu) si a trebuit sa-l bage la ultraviolete.

Multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, acum are 2 ani si 4 luni si deja ii plac electronicele. In consecinta , in maternitatea din Braila sunt oameni bine pregatiti care isi cunosc meseria. In schimb spitalele ...In unele  camere era  tavanul patat de la ploi (probabil aveau acoperisul stricat), geamurile nu se inchideau bine si era curent.

Mi-am cumparat branule si ce nu aveau ei in spital. Ca la spital...

(Elena, Braila)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste