MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna!Am 36 de ani si sunt o mamica foarte fericita. Am un baietel de aproape 8 ani si unul de aproape 3 ani. La prima nastere a fost mai greu deoarece am nascut dupa 12 ore de travaliu cu dureri graznice, dar a meritat pentru ca am nascut un baiat sanatos de 3,8kg.

La a doua nastere a fost mult mai usor,deoarece travaliul a fost foarte scurt, adica 2 ore. Am nascut foarte usor fata de prima data, aducand pe lume un baietel de 4kg. Acum suntem o familie fericita si implinita.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste