Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut intr-o zi de 29, vineri, in martie, anul trecut, un baietel, al doilea, pe nume Andrei Horia. Am nascut natural, pe amandoi baieteii si nu regret, a fost bine, se uita durerile nasterii atunci cand ii vedem pe bebelusi, afara, cand ii sarutam, cand ii tinem in brate...

Nu ma asteptam sa nasc atat de repede, de usor, tinand cont ca pe primul baietel l-am nascut foarte greu, dupa 29 de ore de travaliu, mutata de la un spital la altul... De data aceasta, in cateva ore a si iesit minunea a doua.

Au fost cele mai frumoase momente! Era atat de mic, de firav... a avut 3.300 kg si 50 de cm dar mi se parea atat de micut....

Personalul a fost foarte in regula, m-am simtit in siguranta, nu am fost atat de stresata ca la prima  nastere, abia asteptam sa se nasca. Prima intrebare dupa ce l-am nascut pe piticot a fost daca e bine, sanatos, mi s-a spus ca da, ca e de nota 10 si a doua intrebare, eu, dorindu-mi foarte mult ca macar cel de al doilea sa aiba ochii albastrii, le-am intrebat pe doamnele asistente cum are ochii, dansele au inceput sa rada...A fost un moment si o zi de care imi voi aduce aminte toata viata mea.

Au urmat doua zile de griji, cu toate ca la nastere nu prezenta niciun semn de ingrijorare, dupa cateva ore de la nastere, la un control al doamnei doctor s-a observat si constatat ca nu respira asa cum trebuia, asa ca a fost tinut la incubator si a facut un tratament si si-a revenit si am putut sta cu el, sa-l alaptez si sa ma bucur de el.

Apoi, sosirea acasa, aveam emotii deoarece nu stiam cum va reactiona cel mare, diferenta nefiind prea mare, de doar 2 ani si o luna. A fost foarte bucuros cand l-a vazut, foarte grijuliu cu el, ma ajuta la baita...

Sunt cea mai fericita mama si ma mandresc cu copiii mei, sunt niste ingerasi, nu mi-as imagina viata fara ei.

(Camelia, Targu-Jiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste