Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut acum 3 ani, in 02.02.2011. Ma pot considera o norocoasa, pentru ca pana la data in care am nascut eu, sectia Nou-nascuti a spitalului fusese inchisa pentru renovare si imbunatatiri, asa ca viitoarele mamici erau trimise sa nasca la Curtea de Arges, destul de departe.

Medicul cu care am nascut este printre cei mai buni ai spitalului din Campulung si nu l-as schimba pentru nimic in lume, chiar daca la inceput, cand am mers la controalele de rutina, la inceputul sarcinii, eram sceptica, voiam sa nasc cu un ginecolog-femeie etc., reusind sa trec in cele din urma si din fericire peste aceste bariere copilaresti...

Actul nasterii nu se poate compara cu nimic, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Am nascut normal.

A fost ambitia mea sa nasc normal. Iar medicul meu mi-a sustinut aceasta decizie. Ce sa mai lungesc? E dureros, intr-adevar, sa aduci pe lume copilasul tau, dar nimic nu se compara cu sentimentul primului contact cu „trup din trupul tau”...

Uiti de orice durere, de orice sacrificiu, este un sentiment unic.

(Adriana, Campulung)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!