Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut natural acum aproape un an pe data de 10 februarie 2013. Mi se pare ca a trecut atat de repede timpul si nu imi vine sa cred ca am asa o comoara. Am ajuns la spital la 5 dimineata impinsa de la spate de sotul meu pt ca eu tot amanam si pina la urma aveam contractii din ce in ce mai puternice.

Am mers la spital si eram deja dilatata pe jumatate, mi s-a facut control, mi s-a luat sange si am avut de indurat niste dureri infioratoare.

La un momendat imi doream sa mor. Doctora mi-a pus o perfuzie pentru a avea contractii mai dese si mai puternice si la ora 12:35 am nascut un baietel. Am fost apoi cusuta, se simte aproape tot cand esti cusuta si credeam ca nu mai termina insa daca ar fi sa aleg intre cezariana si nasterea naturala as alege din nou nasterea naturala.

Am avut un doctor bun care m-a indrumat sa nasc natural fiind mai bine si pentru mine si pentru copil, toata durerea este trecatoare si se uita, acum ma bucur de ingerasul meu mai avem putin pina la un anisor.

(Cristina D., Caracal)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!