Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Oncescu

Salutari calde tuturor mamicilor ce cauta recenzii pentru a hotara unde va avea loc cel mai important moment al sarcinii si anume nasterea.

Intrucat am o varsta limita mi-am dorit sa nasc intr-un spital ce ofera toate resursele din punct de vedere medical (aparatura si personal), in caz de complicatii.

Am decis ca acesta sa fie Polizu avand numeroase recomandari atat de la foste paciente cat si de la medici din specialitate. Mentionez ca sunt din Pitesti si ultimele 2 saptamani de sarcina am locuit in Bucuresti pentru a fi aproape de spital.

Desi in momentul nasterii emotiile si teama au fost enorme aproape paralizante (fiind la prima nastere) pot spune acum ca m-am simtit in siguranta din clipa in care domnul doctor Oncescu a preluat cazul. Sarcina a fost urmarita de un alt medic din Polizu, ghinionul meu a fost ca nasterea sa se declanseze exact in momentul in care acesta isi luase o zi de concediu, asa ca am nascut cu medicul de garda – Doctor Oncescu- ce a tratat cazul meu cu tot interesul.

Este un medic calm, sigur pe sine si mai ales direct (am apreciat asta mai mult ca orice).

Intreaga experienta in aceasta maternitate a fost buna cu toate ca a fost in perioada restrictiilor impuse de starea de alerta. Imi amintesc starea de neliniste, teama, dorinta ca totul sa fie bine pentru cel mic si pentru mine, singuratatea (interzicerea vizitelor specifica starii de urgenta), panica atunci cand a venit momentul si am incredintat viata mea si a copilului in mainile domnului doctor, aceste motive ma fac sa imi scriu experienta si sa le incredintez pe viitoarele mame ca pot avea o nastere sigura chiar si la un spital de stat (desi acestea sunt atat de blamate in ultima vreme-pe buna dreptate).

Nu a fost moment in care sa simt ca actul medical este conditionat de asteptarea unei recompense. Oamenii si-au facut treaba plus ca si-au luat din timp pentru a ma incuraja.

Multumesc pentru tot domnului doctor si personalului maternitatii Polizu!

(Mihaela, Pitesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 23 Noiembrie, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Oncescu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana in Anglia, la Maternitatea Royal Victoria Infirmary

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook