Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Andreea, am 23 de ani si de curand am nascut un baietel minunat pe nume Darius (2 iunie). M-am dus la Spitalul Cuza-Voda pentru internare... baietelul meu nu mai vroia sa iasa din burtica.

Am stat 3 zile internata si in a 4-zi m-a bagat in sala de nastere. Mi-a pus prima perfuzie sa-mi provoace nasterea, mi-a pus si a 2-a perfuzie, nimic... eu nu aveam dilatatia necesara, o aveam 7 jumatate, baietelul meu nu mai avea lichid.

De dimineata, pana la 22:34 cand l-am nascut am trecut prin toate starile. O durere pe care nu o pot explica. La 22:34 a venit pe lume un baietel foarte incruntat de 3070 grame si cand l-am vazut, am uitat de toata durerea.

Am trecut cu bine peste si ii multumesc tare mult doctorului Mazilu, fiinca a avut mare grija de mine si de bebe. Va pupam si sa aveti o zi frumoasa!

(Andreea, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!