MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Andreea, am 23 de ani si de curand am nascut un baietel minunat pe nume Darius (2 iunie). M-am dus la Spitalul Cuza-Voda pentru internare... baietelul meu nu mai vroia sa iasa din burtica.

Am stat 3 zile internata si in a 4-zi m-a bagat in sala de nastere. Mi-a pus prima perfuzie sa-mi provoace nasterea, mi-a pus si a 2-a perfuzie, nimic... eu nu aveam dilatatia necesara, o aveam 7 jumatate, baietelul meu nu mai avea lichid.

De dimineata, pana la 22:34 cand l-am nascut am trecut prin toate starile. O durere pe care nu o pot explica. La 22:34 a venit pe lume un baietel foarte incruntat de 3070 grame si cand l-am vazut, am uitat de toata durerea.

Am trecut cu bine peste si ii multumesc tare mult doctorului Mazilu, fiinca a avut mare grija de mine si de bebe. Va pupam si sa aveti o zi frumoasa!

(Andreea, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste