Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Mihaela si am nascut in data de 06.09.2018. Mi-am dorit foarte mult să am o fetita si Dumnezeu asta mi-a oferit. Am nascut la Maternitea Ploiesti si am avut ca doctor pe doamna Crucea Irina (un medic excepțional de bun). Termenul meu era pe data de 13.06.2018, dar colul deja era deschis la 39 de saptamani, 2 mm.

Nu aveam nici un simptom ca si cum as naste. Doctora a decis sa imi provoace nasterea, adica sa imi rupa dansa apa. Pot sa zic ca am avut un travaliu usor care a durat doar 5 ore.

Eu sunt panicoasa de fel dar cand am ajuns in camera de travaliu am uitat de teama si plus ca moasa si asistentele s-au comportat frumos. Am nascut o fetita de 3.400 grame si 51 cm.

A decurs totul bine, doar ca m-am rupt putin jos si a trebuit sa fiu cusuta. Eu abia a doua zi m-am putut da jos din pat pentru ca am facut blocaj rebel din cauza rinichilor, asta e o problema de-a mea mai veche. Am stat 6 zile in spital pentru ca bebelina a facut icter. Este o experienta frumoasa.

(Mihaela, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!