Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut acum 12 saptamani natural. Sa va spun cum au inceput contractiile. Ma trezisem sa merg la baie, cand vin de la baie ma intind in pat, incepe sa ma doara burtica, zic eiii o contractie...

Nu mai stau mult si iar o contactie...ma uit la ceas 3 dimineata...iar o contractie...iau telefonul caut cronometrul, dau start imediat dupa contractie si astept urmatoarea contractie...si venise imediat dupa 4 minute...si asa am monitorizat cu cronometrul timp de jumatate de ora.

Ma ridic din pat fara sa trezesc sotul merg la bucatarie si continui sa monitorizez contractiile timp de o ora.

Dupa ce vad ca sunt contractii din 5 in 5 minute, merg usor la sot si il trezesc sa il anunt ca e timpul sa merg la maternitate.

Ajunsa la maternitate pe la 5 si ceva dimineata mi se face internare pentru ca eram pregatita de nastere. Dupa ce venise doamna doctor care imi monitorizase sarcina si imi rupsese membranele, a inceput sa spunem calvarul.

Eu in perioada de menstruatie aveam dureri groaznice si trebuia sa iau ibuprofen pentru a putea sta in picioare. Ei, aceste dureri pentru nastere mi s-au parut durerile de menstruatie × 100.

Plansete, tipete, urlat, tipat, ca de ce nu m-a facut mama baiat si plus injurand sotul, a trecut.
Ma bucur ca nu au durat mult...65 de minute...dar inainte sa nasc cu 20 de minute...am tipat ca nu mai vreau sa nasc natural ci vreau cezariana.

Multumesc moasei pentru incurajare si pentru ca a avut grija de mine, multumesc doamnei doctor pentru rabdarea care a avut-o si grija cu care m-a ingrijit.

Pana la urma am nascut natural un baietel sanatos tun de 3180 grame si 51 cm. Este ceva unic in viata!!! Imcurajez toate femeile care pot naste natural sa o faca!

(Claudia, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste