MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu am nascut in urma cu mai bine de doi ani, in ianuarie 2017. Am vazut doar acum ca adunati povestirile mamelor despre experienta nasterii si sunt bucuroasa sa mi-o pot reaminti.

A fost un eveniment care m-a marcat, desigur, atat prin noutatea sa, fiind prima nastere, cat si prin durerea nemaiintalnita pe care am simtit-o si, in final, prin fericirea fara margini de a tine in brate copilul pe care l-am iubit atat de mult inainte de a-l vedea si cunoaste. Daca am avut parte de o experienta pe care mi-o amintesc cu drag, acest lucru se datoreaza foarte mult si sotului, care a fost alaturi de mine de la inceput pana la ultimele cusaturi.

Locuiesc in Cluj-Napoca si am nascut la Novogyn - Spital privat de obstetrica-ginecologie din acelasi oras.

Am nascut natural un baiat de 4,060 kg si am fost asistata de doamna doctor Oana Pop, cea care mi-a supravegheat sarcina din cea de-a doua luna.

Am aflat despre doamna doctor de la o prietena pe care a asista-o la nastere cu un an si ceva inainte si care a avut doar cuvinte de lauda la adresa dumneaei.

Si parerea mea despre doamna Pop coincide cu cea a prietenei mele, caci m-a tratat la fiecare control si pe tot parcursul travaliului si al expulziei cu respect, empatie si rabdare.

De acelasi tratament profesionist si demn de toate aprecierile am avut parte si din partea moasei si a medicului care mi-a facut anestezia epidurala.

M-am bucurat ca socoteala de acasa mi s-a potrivit cu cea de la clinica si am putut naste natural, cu anestezie epidurala, asa cum am dorit de la bun inceput.

Desi durerile simtite pana mi s-a administrat anestezia au fost mari, faptul ca stiam ca respectam scenariul agreat inainte m-a ajutat sa ma simt mai calma si mai increzatoare ca nasterea se va sfarsi cu bine.

Aceste sentimente mi-au fost intarite, de fapt, cum am ajuns la clinica, toti angajatii (asistente, infirmiere, receptionere) cu care am avut de-a face fiind la superlativ, la fel ca toate serviciile medicale si conditiile de spitalizare de care am avut parte.

In concluzie, ma felicit din toate punctele de vedere ca am ales clinica Novogyn si ca am fost asistata de un medic foarte competent si intelegator cu o fiinta aflata intr-o postura extrem de delicata.

(Dina, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste