Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Sunt din Tulcea si ambii copii i-am nascut la Spitalul Judetean Tulcea. Pe primul la 28 de ani iar cel de-al doilea la 37 ani. Am acum 38 ani. Ambii copii s-au nascut la 36 saptamani.
Sarcinile mele au fost foarte grele dar ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa trec cu bine peste toate greutatile, inclusiv peste nasteri, sa trec peste nesimtirea doctorilor.

Va povestesc mai mult despre nasterea celui de-al doilea baietel care se numeste Eric Razvan, are acum un an si 5 luni. In seara de 26 Mai dupa ce am facut baie ,sotul meu deja dormea ,m-am asezat in pat dupa o zi de curatenie,mancare si lectii cu Andrei baietelul cel mare care are 10 ani acum 9 pe atunci. Geamurile erau deschise fiind destul de cald, deci m-am asezat in pat, la un momendat am simtit o trosnitura in burta si o durere,stiam deja de la primul ce se intampla, m-am ridicat usor din pat, mi se fisurase membranele nu s-au rupt ca la primul si incercand sa ies din camera fara sa-mi trezesc sotul am deschis usa si cand s-o inchid la loc am scapat fara sa vreau si facandu-se curent aceasta s-a trantit atat de tare ca sotul meu a sarit din pat buimac tipand ca ce se intampla, pe mine m-a bugnit rasul.

I-am spus ca fara sa vreau am scapat usa si de la curent etc dar ca e bine ca s-a trezit ca mi s-au fisurat membranele ,el la fel de buimac m-a intrebat ce" mi-a crapat ?" ,iar am ras pana la urma saracul s-a dezmeticit.

Inainte de aceasta sarcina eu am pierdut una la 3 luni si de aceea am fost cam in fiecare saptamana de am facut ecografe de frica unei noi pierderi,am cheltuit multi bani,ma intelesesem cu dr. sa o sun in caz ca o sa nasc,eu nu am ales cezariana ci cum era sa fie numai ca pe parcursul sarcinii nu mi s-a spus ca ,copilul are cordonul infasurat in jurul gatului ci chiar ca nu are asa ceva.

Aceasta dr. nu mi-a raspuns la telefon si nici macar dupa ce am nascut nu a venit deloc la mine,in fine.Am ajuns la spital la ora 01 noaptea iar pana la 6 dimineata m-am chinuit cand sa se nasca fiul meu moasa s-a speriat ca acest cordon era foarte scurt ,infasurat si copilul meu vanat ,doamne atat de vanat si vasele de la ochi erau sparte ,zici ca era batut dar avea 3900 grame si daca ajungeam la 9luni nu traia plus ca daca stiam sigur cezariana ceream .Aveam 107 kg cand m-am dus sa nasc ,picioare de elefant ,imi crapa pielea la glezne,abia dupa o luna de la nastere mi s-au desumflat,plus epiziotomia m-a durut tot o luna numai cu calmante stateam.

Copilul meu a avut noroc sa traiasca si zile de la Dumnezeu.
Nu vreau sa o mai vad pe acea dr. care nu m-a cautat macar sa vada traiesc ,a decurs nasterea normal,a mancat o groaza de bani de la mine .
Aceasta este povestea mea.

Multumesc lui Dumnezeu pentru copiii minunati care mi i-a dat.

(Adela, Tulcea)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste