MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am fost la prima sarcina, nu am fost in tara si acolo este altfel sistemul medical. Am plecat la spital la 5 dimineata Duminica si am stat in travaliu cu dureri enorme timp de 26 de ore, am sarit pe o minge de gimnastica, am mers foarte mult si pana la urma am reusit sa nasc dupa 26 de ore de travaliu o printesa de 3542 grame si 52 cm.

Am nascut in Oslo, Norvegia, la Hulleval si acolo este altfel sistemul medical. Am crezut ca mor toata perioada travaliului, durerile erau asa de mari incat credeam ca am stat doua saptamani in tarvaliu, iar acolo se naste cu moase, am schimbat foarte multe moase pe perioada travaliului.

Acolo toate moasele au fost foarte prietenoase si rabdatoare cu mine,iar cand am nascut a fost moasa, o mulatra foarte draguta care a fost atat de prietenoasa si draguta, mi-a spus ca voi uita toate durerile atunci cand imi voi tine minunea in brate si exact asa a fost, cand a aparut printesa mea am uitat absolut tot.

Iar pe toata perioada travaliului a fost sotul si o prietena langa mine, acolo este permis sa stea maxim doua persoane cu gravida.

A fost o experienta minunata din care a aparut minunea mea care peste doua zile face un anisor, ea imi face fiecare zi mult mai frumoasa, iar atunci cand ma striga "mama mama" mi se topeste sufletul. Se nuneste Maya, ea este minunea vietii mele, pe care o iubesc neconditionat.

(Cristina, Oslo)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste