Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Ma numesc Luiza, am 27 de ani si am fost invitata de prietena mea sa va povestesc despre venirea pe lume a fetitei mele. Am nascut pe data de 1 iunie 2018 (la 49 sapt si 5 zile), la Maternitatea din Botosani, o fetita de 2660 grame. Nu am avut o sarcina cu probleme, totul a decurs normal si de aceea nu s-a pus problema unei cezariene.

In ziua de 1 iunie era sarbatoare in tot orasul, fiind ziua copilului. As fi vrut sa ies in oras, insa ceva m-a oprit si am ramas acasa. In jurul orei 15:00 stateam de vorba cu o verisoara, iar cand m-am ridicat de pe scaun am observat ca mi s-a rupt apa. Am anuntat-o pe doamna doctor care mi-a supravegheat sarcina si am plecat repede la spital.

Dupa ce m-am internat, clipele de asteptare incepeau sa se scurga. Au inceput durerile, din ce in ce mai dese si mai intense, foarte greu de suportat. A fost un travaliu de aproximativ 8 ore, n-am crezut ca o sa rezist.

Am nascut la ora 23:55, alaturi de doamna doctor care a venit de acasa. La nastere, fetita nu a scos niciun sunet si avea probleme respiratorii. Scorul Apgar a fost 2-3. Nu puteam sa am nicio reactie, stateam si ma uitam speriata la personalul care s-a adunat in jurul ei, incercand sa faca ceva. Nu am putut sa am acel prim-contact cu ea, deoarece a fost dusa de urgenta la terapie intensiva. Am vazut doar 2 ochi albastri si un par negru.

Din fericire, fetita si-a revenit repede, datorita cadrelor medicale carora le sunt vesnic recunoscatoare. Acum are 6 luni, este sanatoasa si ne aduce numai bucurie in casa.

Sanatate si nastere usoara viitoarelor mamici!

(Luiza, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!