Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Luiza, am 27 de ani si am fost invitata de prietena mea sa va povestesc despre venirea pe lume a fetitei mele. Am nascut pe data de 1 iunie 2018 (la 49 sapt si 5 zile), la Maternitatea din Botosani, o fetita de 2660 grame. Nu am avut o sarcina cu probleme, totul a decurs normal si de aceea nu s-a pus problema unei cezariene.

In ziua de 1 iunie era sarbatoare in tot orasul, fiind ziua copilului. As fi vrut sa ies in oras, insa ceva m-a oprit si am ramas acasa. In jurul orei 15:00 stateam de vorba cu o verisoara, iar cand m-am ridicat de pe scaun am observat ca mi s-a rupt apa. Am anuntat-o pe doamna doctor care mi-a supravegheat sarcina si am plecat repede la spital.

Dupa ce m-am internat, clipele de asteptare incepeau sa se scurga. Au inceput durerile, din ce in ce mai dese si mai intense, foarte greu de suportat. A fost un travaliu de aproximativ 8 ore, n-am crezut ca o sa rezist.

Am nascut la ora 23:55, alaturi de doamna doctor care a venit de acasa. La nastere, fetita nu a scos niciun sunet si avea probleme respiratorii. Scorul Apgar a fost 2-3. Nu puteam sa am nicio reactie, stateam si ma uitam speriata la personalul care s-a adunat in jurul ei, incercand sa faca ceva. Nu am putut sa am acel prim-contact cu ea, deoarece a fost dusa de urgenta la terapie intensiva. Am vazut doar 2 ochi albastri si un par negru.

Din fericire, fetita si-a revenit repede, datorita cadrelor medicale carora le sunt vesnic recunoscatoare. Acum are 6 luni, este sanatoasa si ne aduce numai bucurie in casa.

Sanatate si nastere usoara viitoarelor mamici!

(Luiza, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste