MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am fost invitata de prietena mea Madalina sa va povestesc nasterea fetitei mele. Din pacate, povestea este plina de griji si internari, dar, din fericire, este cu un final fericit.

In urma unei ecografii de rutina, s-a constatat faptul ca fetita mea avea o problema de vascularizare la artera craniana. Doctorul m-a internat de urgenta in spital pentru monitorizare, deoarece putea fi ceva temporar.

Din fericire, asa a si fost. La urmatoarea ecografie, dupa 2 zile, situatia ei s-a ameliorat. Totusi, mi s-a recomandat sa mai raman in spital inca 2 zile, pentru monitorizare.

Dupa 2 zile, la urmatoarea ecografie, fetita mea a suferit un episod de bradicardie. Atunci medicul mi-a indus o usoara stare de travaliu, eu fiind oricum dilatata 3 cm, pentru a vedea cum se comporta bebelina. Din fericire, totul a decurs normal, asa ca am decis sa asteptam sa inceapa travaliul in mod normal. Mi s-a recomandat sa urc si sa cobor scari, sa fac miscare, pentru a grabi putin nasterea, dar totodata pentru a naste natural. Doctorii se temeau sa nu se repete episodul de bradicardie, iar eu eram deja cu sarcina in 38 de saptamani.

3 zile mai tarziu, bebelina mea s-a hotarat sa vina singurica. La 9 seara mi s-a rupt apa, am avut cateva contractii pe parcursul noptii, insa nu suficiente. Dimineata, medicul s-a decis sa imi grabeasca travaliul, deoarece nu aveam contractii puternice si eram deja dilatata 5 cm, totul sub monitorizare atenta, pentru a nu se repeta episodul de bradicardie.

La 9:30 a inceput travaliul, iar la 11:30 fetita mea s-a nascut: perfect sanatoasa si cu plamani sanatosi.

Povestea s-a petrecut la Spital Polizu din Bucuresti, unde, cu mici exceptii, personalul a fost foarte atent si grijuliu, conditiile au fost mai mult decat decente, curatenia era la ordinea zilei si medicii sunt exceptionali.

(Mariana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste