MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intr-o frumoasa noapte de vara, 23 iulie 2018 la ora 4 dimineata, m-am trezit brusc ca mi s-a rupt apa. Desi fiind prima sarcina nu am intrat in panica, m-am dus sa fac dus, dupa care am plecat spre maternitate.

Am ajuns in jurul orei 5, mi-au facut asistentele internarea. M-am schimbat in camasa de noapte si m-au condus asistentele in camera de travaliu. Conditiile foarte bune, curat totul, acolo mi s-a bagat perfuzie cu Oxitocina.

Cateva ore mai tarziu, au inceput contractiile, din ce in ce mai puternice, mi s-a administrat si Nospa injectabil, la 8:55 vine doctorul si spune ca bebe e gata sa ma intalneasca.

Nu imi venea sa cred ca nu am avut asa multe ore de travaliu, cum au avut si alte mamici. Am avut doua moase care au stat in permanenta cu mine, ma tineau de mana si cand aveam contractii ma mangaiau pe burta.

Desi am avut dureri insuportabile de burta si de spate, atunci cand a venit bebe pe lume, am uitat de toate durerile.

La 9:15 s-a nascut baietelul meu frumos de 3300 grame si 51 cm. Domnul doctor este un om extraordinar. Am fost dusa in salon si dupa 5 ore mi-a fost adus si bebele.

Am stat internati in spital 2 zile, tot personalul este foarte dragut. Acum au trecut 12 zile de cand suntem acasa, si creste pe zi ce trece.

Va urez tuturor sarcina si nastere usoara!

(Corina Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste