Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Oana si am nascut intr-o zi friguroasa de iarna o fetita de 4 kg exact la termen. Ma asteptam sa nasc foarte greu pentru ca stiam ca este foarte mare dar a fost un miracol de la Dumnezeu sa nasc foarte usor si fara nici o durere.

Problemele au venit dupa ce am nascut pentru ca am pierdut foarte mult sange si a trebuit sa stau la pat 2 zile cu transfuzii de sange.

Ghinionul a fost ca apoi nu am putut alapta deloc, dar toate au trecut si in prezent fetita mea a crescut si acum are 11 ani.

Peste cativa ani am ramas iar insarcinata. Asteptam cu nerabdare momentul de a naste cel mai frumos baiat dar...surpriza a venit cand s-a rupt apa la 7 luni si am mers la spital.

Durerile erau de nesuportat, nu credeam sa duc pana la capat aceasta nastere dar incet, incet suportam durerile si dupa 2 zile de chin si dureri am nascut un baietel sanatos dar foarte micut de nici 2 kg.

Am stat aproape 2 luni in spital pentru a putea lua in greutate. Acum am un baietel sanatos si dolofan de 7 anisori. Am foua comori frumoase trimise de Dumnezeu.

(Oana, Hunedoara)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste