Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Alina, am 33 de ani, sunt din Botosani si o sa va povestesc cum a fost prima experienta in nastere acum vreo 7 ani. Am nascut un baietel prin nastere naturala desi nu stiam prea multe despre nasterea vaginala, eram putin stresata si aveam o teama din cauza ca nu prea iti era recomandata de nimeni, majoritatatea prietenelor mele au nascut prin cezariaza si imi recomandau sa fac la fel.

Dupa ce am vorbit cu doctorul ginecolog mai multe despre ce inseamna nasterea naturala, despre riscuri si ce beneficii aduce mamei si bebelusului, am decis ca voi face asa pentru binele meu si in primul rand al bebelusului neavand alte probleme si putand sa nasc natural.

Desi a fost un pic de teama, totul a decurs frumos, am avut doamnele asistente alaturi si in primul rand doamna doctor care m-a ajutat si m-a sustinut pe toata durata nasterii si dupa.

Eu aceasta nastere pe cale naturala/vaginala o recomand tuturor mamicilor, sa nu le fie frica sau teama pentru ca asa eram si eu la inceput.

Auzisem fel de fel de povesti dar nu este nimic adevarat, sunt spuse pentru a te duce in eroare si teama.

Eu va spun din proprie experienta ca a fost super bine atat fizic cat si psihic iar recuperarea a fost super ok si rapida.

Am stat in travaliu 5 ore, foarte putin pentru mine, desi auzisem care stateau si cate 12h, la mine a fost mai usor iar in 30 de minute am nascut un baietel perfect sanatos, a avut nota 10 si 3250 grame. Am nascut foarte usor si repede.

Nu imi venea sa cred ca am reusit si a fost prima imbratisare si primul pupic de bun venit pe lume. Emotii de nedescris. Iar recuperara a fost rapida si nedureroasa. Dupa 3 zile am plecat acasa fericiti pentru un nou inceput.

Iar acum ma pregasesc din nou pentru a doua oara sa aduc pe lume o fetita pe care o voi tine in brate in doar cateva zile o asteptam cu mare drag iar baietelul este foarte fericit si abia isi asteapta surioara sa o iubeasca mult de tot, la fel si noi.

Si sunt foarte fericita ca o pot aduce pe cale naturala, pe care o recomand tuturor mamicilor. Sa o faca daca stiu ca pot si nu au alte complicatii.

Este foarte ok, atat pentru mama cat si pentru bebe. Sanatate multa tuturor cu mic cu mare! Pupici!

(Alina, Botosani)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste