MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Elena si sunt din Tulcea. Cand am ramas insarcinata, aveam 35 kg si pe tot parcursul sarcinii am facut 51 kg. Primul control a fost la 8 luni, la doctorita Dumitrache Denisa. Totul era in regula si eu si bebe, doar ca ziceau ca am bazinul mic si mi-a programat la inceputul lunii Noiembrie cezariana.

In ziua de 30 Octombrie dupa amiaza, am avut niste contractii care m-au lasat pe ganduri si am sunat moasa (o femeie de nota 10, care a fost langa mine si m-a facut sa trec mai usor peste dureri) dansa mi-a zis sa ma prezint la cabinetul doamnei doctor, care imi facuse ecografie apoi mi-a facut bilet de internare, dar am vrut sa ma duc a 2-a zi la spital si m-am intors acasa.

Dar nu a fost dupa mine, bebe chiar a vrut sa iasa si dupa o ora s-a rupt apa, am sunat ambulanta si moasa. La spital moasa m-a sfatuit sa nasc natural, zis si facut. Dupa 4 ore de travaliu am nascut natural, fara complicatii, doar niste leziuni pe uter si in sfarsit mi-am strans puiul in brate.

Am nascut cu moasa, si ii multumesc din tot sufletul ca a fost dansa, se pare ca dansa cunoaste meseria mai bine (doctorita cu care ar fi trebuit sa nasc i se terminase tura).

Recuperarea a fost foarte rapida, bebe si ea bine, si a recuperat cele 200 grame pierdute in 3 zile. Cat despre spital, nu era asa rau, am vrut camera de rezerva, am avut de toate acolo.

Si am vrut ca bebe sa fie cu mine in camera, a 2-a zi dupa nastere mi-au adus bebelina in camera (pentru ca am vrut sa fie langa mine si plus ca asistentele erau aproape pentru ajutor si un sfat).

Dupa 3 zile am parasit spitalul... Un sfat pentru mamici, stiu ca suntem diferite dar eu pana la 8 luni am vomitat, nu-mi placea gustul carnii dar tot mancam, imi era rau si ma dureau maselele si tot mancam, si asa cum imi era rau alergam pe dealuri la 40 de grade, faceam pauze dese si cu burtica la soare ca ii placea bebelinei.

(Elena, Tulcea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste