MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Numele meu este Gabriela, si am 26 de ani. Aveam deja 42 de saptamani si eu nici un gand sa nasc. Nu aveam dureri absolut deloc.

Seara inainte sa ma duc la control ma jucam cu fiica mea fotbal si saream coarda (deci va imaginati gravida in 42 de saptamani sa topai asa si sa nu am nimic).

Dimineata la control ma intreaba doamna doctor daca am dureri si i-am spus ca nu, chiar ma simt foarte ok...dupa control mi-a spus sa iau 2 lingurite de ulei de ricin acum de dimineata, 2 dupa masa si 2 seara.

Asa am facut si noaptea la 4:50 am nascut un baietel sanatos de 3800 grame si 52 cm.

A fost o sarcina foarte usoara dupa primele 3 luni (in primele 3 luni nici apa nu puteam sa beau ca o dadeam afara).

Pofte nu prea am avut, o singura data as fi mancat gutui (dar nu din acelea din magazin) si s-a dus sotul la toate cunostintele sa caute pomi cu gutui sa imi ia 1.

(Gabriela, Dolj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste