MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Imi aduc aminte cu placere despre sarcina si despre cum am nascut. Nu am spus la nimeni ca sunt insarcinata pana la 6 luni cand a inceput sa mi se cunoasca burtica (doar parintilor).

A fost o sarcina foarte usoara si cand spun usoara ma refer la faptul ca nu am avut pofte, greturi si nici alte stari. Am muncit pana in luna a saptea de sarcina apoi intrand in prenatal.

Sotul meu isi doarea baiat si eu eram convinsa ca e baiat de la cat m-a "terorizat" el. Convingerea mea a disparut cand doctorul mi-a spus ca este fetita! Atunci cand l-am anuntat a spus: "Ce o fi, sanatos sa fie!".

Totul bun si frumos pana aici, sa nu mai spun ca soacra mea avand 4 baieti isi dorea enorm de mult o fetita pe care o iubeste foarte mult. Vine luna Decembrie (doctorul spunandu-mi cu aproximatie data nasterii 23 Decembrie 2016 - 1 Ianuarie 2017, iar noi ne faceam planuri unde facem Sarbatorile de iarna glumind ca ce ar fi sa nasc in noaptea dintre ani.

22 Decembrie - ora 22, m-am pus in pat si au inceput contractiile la un interval de jumatate de ora si mergeam la baie din 5 in 5 minute. Imi dau seama ca e ceva in neregula si ma apuc sa imi fac bagajul pentru maternitate (aveam cumparat tot ce imi trebuia dar nu erau asezate) dupa care am facut baie si facandu-se ora 4 il trezesc pe sot si ii spun ca imi este rau.

Se face ora 5 si suna la salvare ...

Ajungem la Maternitate si pana mi-a facut internarea s-a facut ora 6. La ora 6 merg in sala de travaliu unde mai era o fata si de acolo incepe calvarul. Spun calvar pentru ca m-am dus de vreo 2 ori in alta sala la ecograf iar contractiile incepuse sa fie din 15 in 15 minute ajungand la ora 12.

La ora 12 deja eram in sala de nasteri si nascand o fetita de 2800 grame. Toata operatiunea a durat 15 minute ajutandu-ma doar 2 moase, dintre care una era la inceput. Am nascut natural si foarte repede. M-au dus iar in sala de travaliu vreo 2 ore apoi in alt salon unde mi-au adus si fetita cateva minute. Apoi am urcat sus in salon unde am stat 3 zile.

P.s Aceasta poza este la 2 ore dupa nastere, iar despre Maternitatea din Braila doar cuvinte de lauda.

(Georgiana, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste