Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

La mine nasterea a fost ceva nemaipomenit. Am nascut natural, al doilea copil, rapid, la 5 minute dupa ce m-am internat. Contractiile m-au apucat acasa la 6, 30. Am plecat spre maternitate, s-au intetit pe drum, imi tot venea sa imping. Am ajuns la spitalul Giulesti, mi s-a rupt apa imediat ce am intrat pe usa cabinetului de internari.

M-au urcat pe masa, au vazut ca sunt dilatata si intr-o fractiune de secunda m-au dus insala de nastere, Aveam senzatia sa tot imping. …

Dr . meu tocmai ce venise la spital, era ora 7, 30. Cand m-a vz mi-a spus ca eu eram a treia pe lista, ce-i cu mine?! M-a urcat pe masa si mi-a spus sa-mping, eu ulterior spunandu-i ca simt o presiune jos. La 7, 35 am nascut natural si am simtit “chinurile nasterii”, care totusi n-au fost asa de inspaimantatoare. In aceea zi eram programata pt a-mi provoca nasterea, deoarece aveam tensiunea mare care nu prea vroia sa cedeze in urma unui tratament. Cred ca nasterea mi-am provocat-o singura deoarece cu o zi in urma am mers 4 statii pe jos…

Tot citind pe net ma gandeam cu groaza cum va reactiona organismul meu la provocarea sarcinii, la forceps, etc. BB( fetita mea care acum are 2 luni) a iesit repede, nerabdatoare sa-si cunoasca familia. A primit nota 10, desi n-a fost prea grea, a avut 2800gr si 50 cm, totusi vioaie si sanatoasa.

Am nascut pe 11 si am plecat acasa pe 13 august 2010, cu cateva zile inainte de marea tragedie despre care presupun ca stiti. Dumnezeu a fost cu noi!!!
Va doresc numai bine iar celor care vor sa nasca natural, le doresc nastere usoara!!!! (Vali, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!