MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua !
Numele meu este Daniela P. din Stefanesti-Arges.
Nu am decat o nastere la activ si o mandrete de fata . Am nascut pe 10.11.2000 la Spitalul Judetean Pitesti cu domnul doctor Stefanescu Silviu .... un om de milioane .:)

Totul a inceput pe data de 09.11. seara pe la orele 22.00 :) Lucram ca ospatar la un bar din oras ( Tezeu ) , deoarece am putut munci pana in ultima zi , fiind o fire foarte activa nu puteam sta prea mult intr-un loc ; aveam ceva clienti in aceea seara . Din senin , fara nici o durere i-am spus colegei de tura :

- Cristina , eu in noaptea asta nasc ! :)
- Iubita , te rog din suflet termina cu mesele acestea si dupa aceea poti sa faci ce vrei :) , imi spunea mangaindu-ma pe burta .
Si .... asa am facut :) pe la 24.30 am inchis barul si o data ajunsa acasa nu am putut dormi nici macar o secunda . Partea buna a fost ca nu ma durea nimic , doar eram putin agitata .

Pe la ora 04.00 mi-a plesnit lichidul , l-am sunat pe domnul doctor Stefanescu care mi-a spus sa merg la spital , ca va suna dansul sa ma astepte fetele de acolo si sa ma pregateasca . Intr-adevar , ma asteptau s-au ocupat de mine foarte bine , iar pe ora 07.00 ( parca atat era ) , a sosit si domnul doctor .

M-a consultat si mi-a spus :

- Daniela , eu am acum o operatie pana voi termina , tu te vei dilata si vei fi gata sa nasti .

Toate bune si frumoase , insa acum incepusera durerile :( . S-a intors d-nul doctor , m-a consultat din nou si ...surpriza :))) nu ma mai dilatasem deloc , eram la fel ca atunci cand dansul a plecat la aceea operatie. Mi-a bagat o perfuzie si in maxim o ora m-a urcat pe capra .... in cateva minute , aveam un ingeras de fata la 3.6 kg care plangea de mama focului.

Am uitat sa specific , in timpul perfuziei doctorul a stat langa mine pe pat , in sala de travaliu si m-a incurajat tot timpul :) .
Un om extraordinar , sa ii dea Dumnezeu sanatate .Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste