Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Ma numesc Ionica am o fetita pe nume Sabina si are 9 anisori e maricica acum, imi aduc aminte ce nasterea a avut ca si cum ar fi , fost ieri. Am nascut la maternitatea Ploiesti Prahova, cand mi-a venit sorocul nu am stiut insa sotul meu m-a vazut schimbata la fata si muta , nu spuneam nimic eram speriata.

Vazand asa sotul meu a chemat salvarea si ma dus la spital , eh toate bune m-a internat am ajuns in patul spitalului si am asteptat, imi era rau aveam dureri cumplite nimeni nu a venit la mine sa ma intrebe cum te simti? ce te doare? nimic nici o asistenta.

A doua zi vine o asitenta si m-a vazut ca nu mai puteam de durere insa nu am tipat sau am facut ca toate aratarile pe acolo am fost pe silence,heheheh, ne pune asistenta sa stam cu fundul pe scarile reci ale spitalului si sa face ture de jos pana sus toata ziua , asa am facut la 3 zile de chin si fara nici un ajutor din partea medicilor am fost in sala de nasteri si am spus ca vreau sa ma ajute cineva cu ceva ca nu mai pot sa imi rupa apa sa imi faca ceva , eh ca nu au vrut nimeni sa ma ajute bine inteles contra cost .

Vine o asistenta si imi spune stai aici in sala de nasteri ca peste 2 ore nasti eu nu mai puteam toate acele femei tipau , urlau nu stiam ce sa mai fac ma apucase niste contractii ingrozitoare cu senzatii din acelea de urinare, etc.

Am simtit nevoia sa merg la toalete bine inteles ca nimeni nu m-a anuntat nimic sau sa ma atentioneze ai grija cand mergi la toaleta etc, in fine am mers la toaleta imi venea sa urinez nu mai puteam de durere am urinat fff putin si in momentul acela am simtit ca iese copilul nu ma mai puteam opri din impins, iese parca singur nu stiu a fost o senzatie de groaza , am nascut fetita mea in WC toaletei noroc ca am pus mana si am zis iese ca daca nu eram constienta sau nu stiu de durerea aceia nu ma simteam bine scapam copilul in WC , am iesit cu fetita mea in mana , am vazut ca e fata si am zis am nascut, am tipat in gura mare am nascut .

A venit o asistenta mi-a spus tot mie ca nu sunt intreaga la cap, dar de fapt ele nu au avut grija si nu m-au ajutat cu nimic , nu au vrut pur si simplu , in fine apoi m-au urcat pe masa fetita mea plangea, am simtit ca zbor cand am vazut-o de fericire , i-a taiat ombilicul si tot ce trebuiau ele asistentele sa faca , si asa am nascut singura si ne ajutata de nimeni, bine inteles ca inainte sa nasc luna de luna munceam si era foarte bine , mi-a prins bine acest lucru ca , cat de cat depuneam putin efort era bine pt mine ma ajuta la nastere, si acum am o fetita mare care in octombrie face 10 anisori , e fericirea , mandria si bucuria mea e totul pt mine si o iubesc mai presus decat viata mea, si ea pe mine la fel suntem de ne despartit amandoua , merge cu mine si la toaleta sa nu ma piarda din ochi hehehheh, bafta si nastere usoara tuturor mamicilor si fiti mandre de voi si de copii vostri. Va pup!
Ionica B. , jud Prahova, Valea Calugareasca.Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!