MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut natural in Noiembrie 2017 un baietel la Regina Maria. Dupa prima nastere naturala in 2016 la spitalul Malaxa am hotarat ca daca o sa mai fac un copil in nici un caz nu o sa mai nasc la stat. Zis si facut, cum am aflat ca sunt insarcinata din nou, am cautat mai mute detalii despre abonamente si pachete de nastere la Regina Maria si m-am hotarat sa vorbesc cu cineva de la ei pentru a-mi prezenta ofertele si pentru a-mi recomanda un medic ginecolog.

Astfel am semnat contractul si am ajuns la domnul doctor El Sawas Shadi, care face consultatii la Lujerului(locatie aproape de mine, inca un plus). Dansul mi-a monitorizat sarcina de la inceput, mi-a recomandat ce analize de sange sa fac, ecografiile morfologice le-am facut tot in clinicile Regina Maria.

Pentru ca am ales sa nasc natural si a doua oara, in ultimele saptamani am fost la control mai des, o data, de 2 ori pe saptamana si tineam legatura pe whatsapp cu domnul doctor la orice semn ca ar incepe travaliul.

Si a inceput, intr-o seara la ora 19 deja incepusem sa am contractii la 10 minute distanta, asa ca am plecat spre spital, urmand ca domnul doctor sa fie anuntat de medicul de garda despre starea mea si urma si el sa vina imediat.

Am ajuns la spital, mi s-a facut internarea si am fost pusa la monitor, apoi mi s-au luat analizele de sange si am urcat catre sala de nasteri (intre timp ajunsese si domnul doctor la spital). Acolo am asteptat rezultatele de sange pentru a fi facuta anestezia epidurala, domnul doctor mi-a rupt apa si dupa cateva contractii deja simteam nevoia sa imping.

Totul s-a derulat destul de repede, la ora 23 am nascut, am avut nevoie de epiziotomie si m-am si rupt pe langa taietura, dar domnul doctor m-a cusut foarte bine, umflatura si disconfortul au fost minime, deja dupa ce ajunsesem in salon puteam sta in sezut.

Recuperarea a fost foarte rapida, firele s-au dizolvat singure cam in decurs de 1 luna, insa nu m-au deranjat in nici un fel.

Tot personalul de la maternitate a fost fffff foarte amabil si dragut, mancarea buna, conditiile excelente, copilul foarte bine ingrijit. Recomand cu incredere si pe domnul doctor El Sawas Shadi si Maternitatea Regina Maria, merita toti banii, comparativ cu 'spagile' pe care trebuie sa le dai la stat tot la aceleasi sume ajungi, parerea mea!

(Rodica, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste