MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am ajuns la doctor Cioflan la Polizu in 2011 fiindca vroiam sa nasc natural, avand o sarcina normala si experienta unei nasteri naturale anterioare. In privat nu sunt foarte agreate nasterile naturale, medicii nu agreaza ideea de a fi disponibili in sarbatorile legale, noaptea, etc.

Ultimele 2 luni am mers regulat la cabinetul particular din Primaverii achitand pretul piperat al tuturor investigatiilor. Medicul stia cerinta mea de a naste natural si si-a aratat disponibilitatea.

Mi s-a rupt apa intr-o Sambata la ora 5 dimineara dar nu l-am sunat pe medic decat la 7.30 cand i-am zis ca plec spre Polizu. A spus ca vine si el. A aparut la ora 9.00 in conditiile in care eu aveam deja dilatare 9 si dureri infernale. A stat cu mine 5 minute dupa care mi-a spus ca trebuie sa plece la cezarienele programate vis a vis la Sanador dar ca va reveni.

VIZITATI ACUM TARGUL ONLINE "MAMI SI BEBE" 15 Noiembrie - 15 Decembrie! Beneficiati de  REDUCERI de la toate magazinele pentru mamici si copii in acelasi loc, de pana la 75% si Cadouri de la organizatori pentru fiecare mamica sau gravida care face minim o cumparatura!

Nu mi-a venit sa cred ca ma abandoneaza in aceasta situatie. Am nascut in dureri cumplite la 20 minute dupa ce a plecat, cu medicul de garda, suferind si o ruptura partiala de perineu. Cioflan a revenit la o ora- doua dupa nastere, s-a scuzat oarecum si a zis ca ma asteapta la cabinet in 4 zile sa imi scoata firele.

Cel mai cumplit a fost acest ultim episod - cu toate ca a vazut ca nu eram vindecata mi-a scos firele, moment in care taietura s-a redeschis provocandu-mi o durere insuportabila.

Cioflan mi-a spus ca se va vindeca. Ce pot sa va spun eu la 5 ani de la nastere este ca am ramas cu acea ruptura partiala de perineu care imi provoaca disconfort si neplaceri.

Concluzia: este un nenorocit lipsit de orice etica profesionala, care urmareste doar banii si cezarienele programate, care sa nu ii strice programul.

(Simona, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste