Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Larisa. De origine, sunt din judetul Gorj, insa m-am casatorit in judetul Brasov. Am 26 de ani, iar de 5 ani jumatate, sunt cea mai fericita femeie deoarece sunt MAMA.

Am un printisor cuminte, inteligent si frumos. Il iubesc mai presus de orice, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare. Sa va spun cate ceva despre momentul divin, nasterea lui Maryo Alexandru.

Se grabea sa vina pe lume, asa ca, intr-o zi de Miercuri, 16-05-2012, am simtit dureri. Dureri, pe care in timpul sarcinii nu le avusesem. Am fost o norocoasa, nu am avut probleme cu sarcina.

In dupa-amiaza zilei de 16 Mai, am poftit la inghetata, singura pofta, de altfel. Dar ironic, nu am apucat sa mananc, caci mi s-a facut rau, si a trebuit sa chemam ambulanta.

Am ajuns la spital, Maternitatea Rupea, judetul Brasov, in jurul orei 8 seara. Imi era frica, sincer. Aveam doar 20 de ani, primul copil. Ma apucasera durerile, nu stiam ce sa mai fac. Noroc ca am nimerit-o pe doamna doctor Ersjebet, doamna pe care soacra mea o cunostea, si ma linistise, spunand ca sunt pe maini bune.

Asa a si fost. Alaturi de doamna doctor si o doamna asistenta, nasterea pe cale naturala, a decurs foarte bine, dureri suportabile, si printul meu a venit pe lume la ora 11.45 seara.

Conditiile au fost decente, totul a decurs perfect si in cateva zile, am plecat acasa.

Sper sa va incante povestea mea. Este regala si e traita de mine si puiul meu. Va multumesc.

(Larisa, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste