Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Eu am nascut acum o luna si jumatate. Conditiile in spital sunt foarte bune, in sala unde nasti esti singura si ai insotitor (sot, mama, sora). Ti se pune monitor si din cand in cand trece cineva sa te vada.

Spitalul e dotat cu mingi de pilates, sa poti face exercitii pentru dilatare ceea ce pe mine m-a ajutat enorm. Ai optiunea de a alege daca vrei sa iti pui epiduralul sau nu.

Matroana (moasa) care m-a asistat la nastere m-a ajutat foarte mult, a fost nedespartita de mine ultimele 2 ore dupa ce cea de dinainte m-a lasat balta la schimbul de ture (se mai intampla am auzit).

In momentul cand am nascut au pus fata pe mine pentru contactul piele cu pielea bebelusului. Dupa 2 ore si ceva de la nastere ne-au mutat in alt pat si ne-au transportat pana la salon.

Fiecare salon in afara de patul pacientului este dotat cu baie proprie, patut pentru bebe, o canapea si un fotoliu. In baie gasesti pampersi si bureti pentru copii, compresele pentru mama, bureti cu sapun pentru dus, camasa de noapte si prosoape pe care ti le schimba zi de zi.

La mancare ai meniu la alegere. Totul este gratuit. Ceva foarte important ce uitasem sa specific: copilul nu a fost despartit de mine nici o secunda. Nasterea a fost naturala.

(Doina, Spania)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!