MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt Iulia. Am 2 copii nascuti unul in Slobozia si unul in Braila. In Slobozia am nascut in 2013. Aici, atat moasele cat si asistentele dar si femeia de serviciu se asteptau sa primeasca cate ceva...O moasa nu mi-a suturat plaga bine cand mi-a facut epiziotomia. Motiv pentru care a doua zi a trebuit sa vina domnul doctor.

La Neonatologie majoritatea bebelusilor erau hraniti cu lapte praf pe motiv ca mama nu are si copilul nu se satura...Copilul mi l-au adus peste 18 ore ca eram slabita...La masa trebuia sa fii la ora fixa (indiferent in ce situatie te gaseai- ca alaptai sau erai la baie, nu conta). Daca nu, nu mancai.

Comunicarea foarte slaba cu pacientele...Pe scurt, m-a descurajat lipsa de profesionalism a unora, privirea la buzunar a altora....Te simteai sarantoc ca nu dai...Si cu cei care dadeau bacsis vorbeau foarte frumos si aduceau numaidecat sticlutele cu lapte praf dar al meu avea ceva mai bun.

A doua nastere in Braila mi-a pus capac sa zic asa. Nu mai vreau sa merg la spitalul de stat pentru asta niciodata! Moasele mi-au vorbit foarte urat, domnul doctor nu mi-a vorbit absolut deloc ziceai ca ori eu sunt surda, ori dansul nu poate vorbi. Manevrele de chiuretaj foarte dure desi placenta ar fi iesit singura in 20 minute cum e si normal. Dar nu, ei se grabesc. De-asta rup membranele artificial, te chiureteaza, te injecteaza, iti iau bebelusul imediat dupa ce ti-au spus sexul si asteapta banutul. Moasele m-au jignit foarte rau de la proasta la nespalata ca eram in travaliu si se asteptau sa miros a parfum sau ce? Curgea sange peste tot...

Singurul lucru care mi-a placut aici a fost la nou-nascuti. Asistente de treaba, cu bunul simt, nu le-am dat bani deloc dar si-au facut datoria iar medicul pediatru un om de nota 10. Era o diferenta colosala intre Obstretica si Neo-Nato.

Tin sa precizez ca se recomanda cezariana la scara larga in Braila. Eu am nascut natural dar un medic mi-a zis ca asa naste pisica. Da, asa naste si mai multi pui si fara medic:))

Acum astept al treilea bebelus si ma gandesc la o maternitate privata. Multa sanatate tuturor.

P. S. Informarea conteaza. Alege sa nasti sanatos!

(Iulia, Slobozia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste