MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Buna, numele meu este Cristina si sunt din Bucuresti. Sunt mamica unui minunat copilas Andrei Iulian pe care l-am nascut acum aproape 8 luni.

Sarcina a fost una foarte usoara, fara greturi sau evenimente neplacute, ba chiar m-am plimbat si am mers la nunti pana in ultima clipa!

Fara voma, dureri de cap,ameteli, absolut nimic! Am mers la serviciu pana in luna a 9- a de sarcina. Sunt vanzatoare si lucram intr-un mall cu 3 etaje si toata ziua am fost pe scarile mall-ului si prin in pauze prin magazine sa cumpar cele de trebuinta pentru copil! Cand trebuia sa implinesc 40 saptamani, merg cu sotul la medicul meu, d-na Luiza Dincaref de la Municipal, cu care asa stabilisem la ultimul control,sa vedem ce si cum.

La orele 11 dimineata cand am ajuns doamna doctor spune ca am dilatatie de 2 degete si ca gata, nasc! Mi-a recomandat sa ma duc acasa sa ma odihnesc si sa maninc mananc ceva usor in seara aceea iar a doua zi dimineata sa ma prezint la operatie, zis si facut! Sotul a plecat la serviciu,iar eu cu burta pina la barba la cumparaturi la mall caci mi se parea ca nu am tot ce imi trebuie pentru spital!
Cred ca de la emotii mi-am cumparat si tot felul de prostioare de care nu aveam nevoie: o pereche de ochelari de soare, o palarie, un top care numai marimea mea nu era.

Acasa cand am ajuns mi se facuse o foame de lup, asa ca am mincat bine-bine, am baut o cana cu bere fara alcool caci am avut o pofta nebuna si.. au inceput contractiile!

La orele 15 deja am chemat salvarea, care a venit la 15.50!!!! Puteam sa nasc acasa,nu? Ei,in sfirsit,am nascut la 19.40 un omulet mic, zbarcit, vanat care tipa din gura de sarpe si pe care l-am iubit din prima clipa si nu doream decat sa-l tin in brate.. Am plans de fericire. Nici nu mai simteam cum m-au cusut pe viu, vroiam cit mai repede sa-mi i-au ingerasul in brate si sa-i ofer toata dragostea si caldura.

Doamna doctor a fost foarte foarte draguta si cumsecade, conditiile la Municipal sunt decente, mai bagi mana in buzunar pentru atentii dar asa e peste tot.

Vreau ca toate gravidele care o sa-mi citeasca scrisoarea sa nu se teama! Durerile acestea sint mai mult de ordin psihologic, n-are rost sa racnesti, sa urli, sa crezi ca mori pe scaun,nu e adevarat! Cind iti pune copilul pe burta,uiti! De toate durerile uiti! Nastere usoara tuturor!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!