MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
As dori sa va spun si eu cum a decurs nastera la Maternitatea Polizu, doctor fiind domnul Herghelegiu Catalin! S-a intamplat pe 12 Octombrie 2015...fusesem deja internata acolo de 3 luni deoarece aveam sarcina cu risc si in orice moment puteam pierde minunea!

Am nascut natural cu toate ca nu era indicat deoarece am miopie...nu a interesat pe nimeni, ei sunt fixati pe nasterea naturala, din cauza asta m-am ales cu niste dioptrii mult mai mari si astigmatism la ambii ochii!

A fost un moment unic atunci cand am auzit fetita plangand si apoi cand am tinut-o in brate am uitat pur si simplu toata durerea cauzata de nasterea naturala. Recuperarea a fost foarte grea neputand sta in fund 2 saptamani.

A doua nastere, pentru ca am doua fete minunate a fost cezariana! Pe data de 21 Iunie 2017 am nascut prin cezariana la Spitalul Municipal Campulung! Cand am aflat ca am ramas insarcinata din nou nu stiam cum sa reactionez, deoarece cu prima sarcina am avut numai probleme, tot timpul numai prin spitale am stat rugandu-ma la Dumnezeu sa nu mi-o ia.

Am inceput sa plang dar nu stiam de ce...pe de o parte eram fericita ca o sa mai am un bebe, pe de alta parte eram speriata si imi era frica gandindu-ma prin ce am trecut! Nu a fost nimic rau, Dumnezeu m-a ajutat sa duc sarcina la capat fara probleme putand sa am grija si de fetita cea mare, sa-mi fac mancare, curatenie, sa ma plimb! Pot spune ca recuperarea a fost mult mai rapida dupa cezariana.

Insa ce m-a enervat la culme a fost ca fetita era oparita la fundulet, era carne vie. La spital aici nu e ca la maternitate sa-ti dea copilul...sunt tinuti la alt etaj si te duci la ei din 3 in 3 ore sa-i alaptezi si atat!

Sunt cea mai fericita mamica! :)

(Anca, Campulung)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste