MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua,

Am avut o sarcina foarte usoara, nu m-am simtit rau deloc, am dormit foarte bine si am mers la serviciu pana am nascut (vineri a fost ultima zi si luni am nascut!). De doctori nu prea am avut eu noroc... cel putin in primele 2 trimestre i-am tot schimbat pentru ca nu-mi inspirau incredere si nu ma faceau sa ma simt in siguranta pe mana lor.

Dar in trimestrul 3, mai exact dupa luna a 7 a am gasit o doctorita la Polizu, in Bucuresti cu care am mers pana in ultimul moment. Despre experienta nasterii nu pot spune decat ca, daca toate femeile ar naste la fel de usor ca mine atunci s-ar dubla populatia tarii in timp record!

Am avut o nastere provocata, copilul era pregatit si doamna doctor a fost de parere ca nu are rost sa mai asteptam. Mi-au fost date acele pastile/injectii pentru dilatatie si contractii, am avut si anestezie epidurala si nu am avut deloc dureri in timpul nasterii. Chiar ma amuz si acum cand imi amintesc ce suparata eram inainte sa intru in sala de nasteri ca mi se terminase bateria de la telefon si sotul meu nu avusese inspiratia sa-mi cumpere nici macar o revista!

Nasterea propriu-zisa a constat in doua asa-zise "contractii" mai puternice, asa-zise pentru ca de fapt am impins eu ca sa iasa bebe.
Marea mea nemultumire a fost legata de conditiile din spital: chiar daca am stat intr-o rezerva privata timp de 6 zile (ca a facut bebe un icter mai pronuntat) nu am primit mancare nici macar intr-o singura zi, in conditiile in care eu dadeam 60 EUR pe noapte.

Camera era curatica dar nu excela, in schimb toate ingrijitoarele si asistentele se plimbau pe la mine ca pe bulevard, in ideea ca poate mai primesc ceva! In prima zi m-au pacalit: eu le bagam in buzunar pt simplul fapt ca intrau sa ma intrebe daca am nevoie de ceva! dar m-am invatat repede minte :)

Una peste alta, totul a fost in regula si nu pot spune ca am acordat prea mare atentie spitalului sau personalului, pentru ca eu eram preocupata de noua minune din viata mea!

Cu drag,
AdrianaNota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste