travelplanner.ro
mamici celebre povestesc cum au nascut
INTREABA SPECIALISTUL
Intamplator am zarit postarea pe Facebook publicata de Targul online Mami si Bebe, m-a atras si mi-a stranit amintiti magnifice. Acum 2 ani mai exact pe 26 Ianuarie 2016 aflam ca voi fi mamica pentru prima data, am stiu din prima ca voi naste natural si ca voi avea o sarcina usoara...o sarcina usoara am avut fara prea multe pofte si stari de rau.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Am nascut la maternitatea Cuza Voda din Iasi, acum 6 luni. Doctorita mea era plecata in concediu, ultimele consultatii le-am avut cu alta doctorita, care m-a speriat putin, spunandu-mi ca am foarte putin lichid (oligoamnios).
Citește mai departe...
Imi amintesc cu un zambet pe fata (acum, ca atunci eram speriata toata), cum a inceput totul. In noaptea de 8 Ianuarie 2018, pe la ora 02, ma trezesc cu dureri groaznice de burtica, imi zic ca vreau la baie, e prea devreme sa vina bebe chiar daca in urma controlului din luna a 8-a, doctorita Dardac imi spusese ca e posibil sa ma vad mai repede cu prichindelul, chiar pe data de 31 (in urma morfologiei trebuia sa nasc pe 18 ianuarie).
Citește mai departe...
Ma numesc Malina, am 20 de ani, sunt din Buzau, iar primul si singurul copil l-am nascut la 19 ani jumatate. Imi doream enorm sa fiu mamica tanara si la monmentul acela abia imi cunoscusem sotul cu cateva luni inainte.
Citește mai departe...
Am fost la prima sarcina, nu am fost in tara si acolo este altfel sistemul medical. Am plecat la spital la 5 dimineata Duminica si am stat in travaliu cu dureri enorme timp de 26 de ore, am sarit pe o minge de gimnastica, am mers foarte mult si pana la urma am reusit sa nasc dupa 26 de ore de travaliu o printesa de 3542 grame si 52 cm.
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini