elevit.ro
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, sunt I, dupa mai bine de 1 an de la cel mai fericit moment din viata mea, imi fac curaj sa va scriu povestea mea, una cu final fericit. Aflasem ca sunt insarcinata intr-o zi de Joi, mare bucurie pe noi, ne doream din suflet bebelusul...bucuria ne-a fost rapusa cand aveam 12 saptamani de sarcina, ajungand la Urgente cu sangerari.
Citește mai departe...

Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Am nascut in Maternitatea Filantropia in urma cu 3 luni si 3 zile. Imi era atat de teama, mai nascusem acolo si in urma cu 4 ani si pe atunci nu am avut o asa buna colaborare, dar acum totul a fost mai bine, de la medic, la asistenta si infirmiera. Curatenie si igiena.
Citește mai departe...
Am sa va scriu cu drag pentru ca alte viitoare mame sa fie pregatite. Ma numesc Maria si acum am 51 de ani. Cu drag imi amintesc cand am nascut primul meu copil in anul 2006 (asa a fost sa fie) si al doilea copil in 2009.
Citește mai departe...
In noaptea de 26 august 2018 la 3.30 m-am trezit cu o simpla durere pe sub burta, in urmatoarele ore mi s-a rupt apa si durerea a incetat, aveam 38 de saptamani.
Citește mai departe...
Am nascut natural, un baietel sanatos de 3 300 grame si 51 cm, anul trecut in Decembrie. Tot ce pot spune este ca nasterea a fost provocata, la termen, doar ca bebele nu vroia sa vina singurel cum nici eu nu vroiam, imi placea sa il simt in burtica :)))
Citește mai departe...
povesteste cum ai nascut cadou 700x200 edi integral margini