Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestesc despre travaliul meu, cu mare teama ca as mai putea trece inca o data prin asta. Sa nu intelegeti gresit, voi mai face copii, dar data viitoare voi opta pentru anestezia epidurala!

Pe data de 19.09.2020, noaptea in jur de ora 3, m-am trezit cu o durere cumplita si patul sub mine era ud. Era bine sa mi se fi rupt apa, dar nu. Pierdusem doar dopul gelatinos si incepusem sa sangerez.
Citește mai departe...
Ma numesc Alina si am nascut in 2007 un baietel minunat la maternitatea din Braila, am nascut normal dupa aproximativ 17 ore de travaliu timp in care am fost bagata intr-un salon de septice pentru ca mi se rupsese apa cu vreo 6 ore inainte de a decide sa chem ambulanta, ajunsa la Maternitate dupa ce ti se iau datele personale practic nimeni nu mai te baga in seama efectiv devii invizibil.
Citește mai departe...
Moms, o sa va povestesc nasterea celui de-al doilea "cadou" al meu, de data asta in pandemie - 24 octombrie 2020. Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata de domnul doctor Tarek: consultatiile, analizele si toate morfologiile am preferat sa le fac la privat, avand acasa un pici de 4 ani jumate si fiindu-mi teama sa umblu prea mult.
Citește mai departe...
Am nascut pe data de 28 noiembrie 2020 o fetita... In dimineata de 28 noiembrie la ora 5 au inceput durerile. Erau dureri din jumatate in jumatate de ora... Incercam sa le suport, insa deveneau tot mai dureroase... Imi era frica sa merg la spital, deoarece stiam ce ma asteapta, eu fiind la a doua sarcina si mai ales pe timpul pandemiei... Am suportat durerile pana la ora 8 dimineata, apoi am mers cu sotul la spital. La intrare trebuia facut testul Covid... Apoi o infirmiera m-a dus sus la sala de nasteri.
Citește mai departe...
Numele meu este Maria si vreau sa va relatez experienta mea, din 2019 octombrie, cand am nascut o fetita la Maternitatea Filantropia din Bucuresti. Am avut o sarcina usoara, am ajuns la 40 saptamani si 2 zile (chiar credeam ca nu o sa mai nasc vreodata :))).
Citește mai departe...
Banner povesteste
Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!