Doua nasteri prin operatie cezariana la Spitalul Lotus, cu domnul doctor Mihai Ciorascu

Incep prin a va spune ca sunt mamica a doua fetite minunate, ambele nascute prin operatie cezariana la Spitalul Lotus, cu domnul doctor Mihai Ciorascu.

Nici o sarcina nu a fost usoara, in ambele am avut cateva complicatii, dar domnul doctor s-a comportat impecabil, m-a linistit si mi-a dat incredere ca va fi bine.

La a doua sarcina, din saptamana 33, am stat numai cu perfuzii pentru a nu se declansa travaliul, iar domnul doctor de fiecare data imi trimitea mesaj sa vada cum sunt.

Intr-una din nopti am ajuns la spital si mi-a fost rusine sa il sun, iar a doua zi cand colegii i-au spus, m-a sunat sa merg la dumnealui sa vada cum suntem.

Cand a sosit ziua operatiei de cezariana am fost atata de speriata incat am avut doua atacuri de panica pe masa de operație…

Absolut toata lumea s-a purtat exemplar, de la medici pana la ingrijitor. Recomand cu drag Spitalul Lotus, dar din tot sufletul recomand pe domnul doctor Mihai Ciorascu.

(Maria, Ploiesti)

Data publicarii: Miercuri 5 Februarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook