Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna dragele mele mamici! Povestea mea incepe pe data de 1 Iunie 2016, cand in toaleta scolii unde predam, am facut un test.. Pozitiv! Toate bune si frumoase! Am ajuns la doamna doctor Crisan Alexandra printr-o cunostinta, la 17 saptamani, pana atunci fiind la un medic in judetul meu! Imi doream sa nasc la Filantropia si am cautat un medic ok de acolo!

Toate bune si frumoase, doamna s-a purtat foarte bine de fiecare data...Preturile cam piperate sincer la dansa la cabinet, dar asta este, am mers in continuare, cu toate ca un consult ma ducea la 200 de lei din salariu meu de invatatoare de 1300 lei...totul pentru bebe al meu...Un baietel frumos si sanatos!

La 30 de saptamani am avut un soc la morfologie...Cand mi s-a spus ca nu mai am lichid si bebe nu s-a intors! De ce imi era frica nu scapam - cezariana...Visam la o nastere naturala, ma gandeam la epidurala eu deja! Si nici ca s-a mai intors din pelviana!

Am facut programare cu doamna doctor pe data de 24 Ianuarie 2017, atunci avand 38+5 zile! Riscam sa se sufoce, eu neavand lichid suficient! Operatia a decurs foarte bine, dupa nu am avut probleme! Am prins niste moase pe tura foarte, foarte dragute ce ma mangaiau si alinau in dimineata operatiei ca eu eram moarta de frica si ce plangeam ... si imi spuneau ca nu vreau sa il vad? Ca el sigur abia asteapta sa ma cunoasca si etc!

Doamna doctor ireprosabil din punctul meu de vedere, foarte atenta la analize si eco, orice intrebare aveam imi explica, ireprosabil! Operatia a decurs foarte bine. A venit dupa si m-a vazut, mai apoi ea plecand in concediu, m-a lasat pe mana unui rezident foarte ok si atent de fiecare data. Partea trista din povestea mea este ca am avut un mare soc si depresie dupa nastere. Bebe plangea rau! Urla micutul meu de 2900 grame cu 49 cm, nota 9! El urla si eu pe langa el si trageam de sani pana la refuz si eu si asistentele! Eu nu aveam lapte...Si cu toate chinurile nici ca a mai venit pana in a 11-a zi...Pe cand bebe era invatat cu biberonul!

M-am muls eu ceva timp si i-am dat, dar daca el nu a tras usor, usor laptele s-a dus! Scriu aici pentru a va spune si povestea mea! Am avut parte de o nastere usoara fara dureri si complicatii! Atentie si grija din partea personalului de la Spitalul Filantropia Bucuresti! Asistentele dupa sectia nou nascuti toate niste dragute...Ne invatau cum sa ii facem sa ragaie si sa ii linistim. Am fost cu o mamica, a nascut natural in aceasi zi cu mine si amandoua plangeam de mama focului...si pediatra si asistentele ne incurajau! Conditii foarte, foarte bune la spital! Salon cu 3 paturi, baie proprie.. Foarte frumos si curat spitalul! Mancarea la fel foarte ok! Multa sanatate mamicilor si bebelusilor!

(Sabrina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste