MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua ma numesc Ramona. Povestea nasterii mele incepe astfel: Graviduta cu un baietel ce trebuia sa vina pe lume pe 17 noiembrie, cezariana fiind programata pe data de 15 noiembrie, lucrurile nu prea au decurs asa cum erau programate.

Pe data de 6 noiembrie dimineata o colega de servici tocmai m-a anuntat ca a nascut, eu suparata ca as fi dorit sa nasc o data cu ea, mai pe la pranz ii povesteam mamei mele ca prietena mea a nascut la care mama imi zice 'e lasa ca nasti si tu maine' eu nici nu o ascultam stiam ca nu va fi asa pentru ca mai erau 10 zile pana sa nasc.

Ce sa va spun,practic a doua zi pe 7 noiembrie era ziua sotului :) ...In acea noapte pe data de 6 noiembrie la ora 00.00 sotul era de servici eu l-am sunat sa ii urez La multi ani.Toate cele bune,mai pe la ora 01.00 eu sa ma pun la somn,dar ce somn surpriza era pe sosire,mi sa rupt apa.Nu stiam in ce parte sa apuc,am trezit toata casa,mi-am sunat sotul care credea ca fac baza de el :) apoi mi-am luat valiza si am plecat la spital.Acolo am facut toate demersurile pentru cezariana ingerasul meu la 02.45 lua pentru prima data contact cu lumea,respira pentru prima data aer si i-am auzit pentru prima data glasul...

A fost o nastere fara complicatii si fara probleme,datorita doamnei doctor Pargaru Elis din Craiova,spitalul nr.2.

O recomand tuturor viitoare mamici are un suflet de milioane si mi-a urmarit sarcina cu multa grija si experienta,s-a implicat foarte mult.Apoi a urmat recuperarea mea o saptamana dupa care am ajuns acasa fericiti in 3.Deci baiatul meu a tinut mortis sa vina pe lume de ziua taticului sau.

Acum are 8luni jumate se numeste Ianis-Gabriel si este un ingeras de copil. Am omis sa va spun ca Ianis mai are un fratior nascut pe 13 noiembrie,deci am 3 scorpioni langa inima mea,dar merita toata viata mea. Viata fara copii nu exista si fara sufletul pereche. Doresc tuturor viitoare mamici sarcina si nastere fara probleme si cat mai usoara,sa se gandeasca la durerea nasterii ca la un vis implinit oricat de greu ar fi nici nu iti dai seama cand trece aceasta perioada, vazand si tinand in brate un suflet nevinovat,un inger de la D-zeu,altceva mai frumos pe lume nu exista...

Va multumesc!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste