Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea noastra in Mai 2014, atunci am ramas insarcinata iar in luna Iunie chiar la aniversarea primului an de casnicie am primit cel mai frumos cadou, doua linii rosii. Am ajuns acasa, mi-am sunat medicul ginecolog Fawaz Chazli, este un medic extraordinar, devotat, punand meseria pe primul loc mai presus de orice.

La indrumarea dansului inainte de a ramane insarcinata am facut toate analizele, totul a fost bine. Pe parcursul sarcinii am purtat discutii cu dansul si mi-am exprimat parerea de a naste natural, dansul sprijinindu-ma in acest sens.

Ajunsa in data de 14 Februarie in jurul orei 20 am simtit cum se rupe apa, mi-am sunat medicul si mi-a zis sa vin la clinica Euromaterna, dansul a facut verificare si mi-a spus ca bebe este pe drum, am fost urcata la sala de nastere, in momentul in care au inceput contractiile, tensiunea a inceput sa creasca.

In ultima luna monitorizasem tensiunea de 3 ori pe zi si ii trimiteam sms domnului doctor, eram suspecta de preeclamsie plus ca mergeam des la analize pentru monitorizare.

Bataille inimii lui bebe incepuse sa creasca, ea nu era coborata si nici intoarsa si am luat decizia de a face cezariana. In timpul interventiei domnul dr a descoperit si un fibrom de 2 cm, a fost extirpat si trimis la Bucuresti pentru analize.

Am avut emotii pentru ca nu concepeam ideea cezarienei, dar totul a decurs ca la carte, domnul doctor impreuna cu ceilalti medici si asistente s-au comportat exemplar, am fost dusa la terapie intensiva unde am ramas peste noapte, a doua zi am fost dusa in salon si mi-am vazut bebele.

Costul nasterii a fost de 7000 lei la care s-au mai adaugat inca 1000 lei pentru servicii suplimentare, e destul de mare pretul dar a meritat si la al doilea copil tot acolo voi naste. Multumesc!

(Alexandra, Constanta)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste