Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
In noaptea de 8 Februarie 2016 am ajuns la Spitalul Judetean Pitesti...aveam niste dureri incredibile. Eu una eram sigura ca voi avea o nastere foarte usoara. Eu venisem la spital cu gandul ca voi naste natural. Ajunsa acolo medicul meu care a monitorizat sarcina, domnul doctor Zavoi Andrei ma astepta, sunandu-l de acasa.

Pana la ora 10 dimineata nu am avut dureri foarte mari insa emotiile ma coplesisera si teama pusase stapanire din ce in ce mai mult pe mine. Personalul spitalului au fost niste oameni minunati, doctorul nu mai spun de nota 20.

M-au incurajat si au stat langa mine pana in ultimul moment...Eu una imi doream foarte mult ca printesa mea sa vina pe cale natural, sfatuita si de medicul meu pe tot parcursul sarcinii ca nu ar fi nici cea mai mica problema sa nu pot naste cum imi doresc...Fetita a fost monitorizata din clipa in care am ajuns la spital.

La ora 12 la ultima verificare a batailor inimii ale fetitei medicul cat si asistentele au observat ca incepeau sa scada...la ora 12 medicul a hotarat de urgenta sa intru in sala de operatie pentru cezariana...Vazandu-ma extrem de speriata domnul doctor a acceptat ca sotul meu sa imi poata fi alaturi pe parcursul operatiei.

La ora 12:45 a venit pe lume printesa mea, o fetita perfect sanatoasa de 3 kg care a primit nota 10 la nastere. Dupa terminarea operatiei am fost dusa la terpie intensiva unde toate doamnele asistente s-au purtat exemplar. A doua zi dimieata am ajuns in salon unde mi-am strans fetita la piept si unde ma astepta intreaga familie. Pentru mine nastere la Spitalul Judetean nu a fost "de groaza". Daca ar fi sa mai nasc inca o data as opta tot pentru nasterea prin cezariana.

(Nicoleta, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!