Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Vreau sa va povestesc si eu despre experienta mea in "spitalul groazei" cum este numit Spitalul Judetean din Pitesti. Pentru mine nu a fost groaznic chiar deloc. Am nascut pe 2 Septembrie anul trecut si desi sunt la a treia nastere tot aveam emotii si mii de ganduri negre.

Am facut formele de internare, am fost sa ma schimb si apoi am fost preluata de o doamna asistenta care apoi a fost si moasa la micuta. Mi s-au pus multe intrebari, semnaturi si apoi cateva zeci de minute de monitorizare.

Foarte de treaba toata lumea, a venit si doctora mea sa ma intrebe ce fac, cum ma simt si daca am emotii. Am facut cezariana pentru ca micuta venea pelvian, am miopie si mai aveam inca o cezariana.

Am intrat in sala de operatii, tremuram toata si apoi mi s-a facut rau, vedeam negru si de abia auzeam glasuri care ma intrebau ce am. Nu stiu cum mi-am revenit dar am simtit o mana pe frunte care ma mangaia si ma intreba daca imi e bine. Apoi m-am ridicat si mi-a facut anestezia, nu am simtit nimic, o mica piscatura si atat.

Acum incepe telenovela, dupa ce a fost scoasa micuta, am vazut-o cred ca 3 secunde, am pupat-o si a disparut, era bine doar ca trebuia sa o duca in alta parte. Nu am simtit nimic propriu zis in timp ce ma operau doar ca imi venea foarte tare sa vomit, doctorii erau agitati pentru ca nu stateam locului, tot imi venea sa vomit.

A venit iar doctorul anestezist si a verificat daca sunt bine, nu aveam nimic doar ca nu puteam sa ma opresc, au vorbit foarte frumos cu mine, doamna asistenta incerca sa ma linisteasca, mi-a pus oxigen, ma mangaia pe frunte si incerca sa ma intrebe alte lucruri.

Doctor Copacianu la fel a incercat sa imi atraga atentia cu alte lucruri, a inceput sa povesteasca nu stiu despre ce animalute, sa ma intrebe de baietii de acasa...am simtit ca trece un deceniu...dar cu multa rabdare si vorbe bune a trecut.

La terapie intensiva la fel, asistentele mi-au vorbit frumos, mi s-au facut calmante de cate ori am cerut, apa la fel ma intrebau daca vreau.

Nu stiu ce sa zic, eu cred ca am avut noroc sau am nimerit cele mai bune doamne de acolo. Apoi pe salon la fel, a doua zi cu ridicatul din pat, imi era groaza dar la fel o doamna infirmiera rabdatoare m-a ajutat sa ma ridic incet, m-a dus cu scaunul la spalat pentru ca nu am putut sa merg singura, eram slabita si nu a insistat sa merg daca nu pot.

Micuta mi-a fost adusa de abia Duminica la pranz, eu nascand Vineri dimineata, am pus-o la piept si a stiut ce trebuie facut, laptic era si a fost totul bine. Luni seara am fost singura in salon, am avut musafiri pe sot si baietel, nu s-a suparat nimeni ca au stat la mine si la puiuta pana pe la 10 seara.

Erau incantati de fetita si cand a venit asistenta dupa ea nu mi-a luat-o si a zis ca sa o aduc eu cand pleaca ei. Sa nu uit si pe alta doamna asistenta care mi-a facut o injectie in vena si s-a chinuit foarte mult din cauza ca eu mi-am scos branula, eu ziceam sa nu mai faca dar dansa nu s-a lasat pana nu a reusit, m-a intepat de cateva ori dar era vina mea ca eu am vrut sa imi scot branula.

Experienta mea din Judetean nu a fost horror deloc tinand cont ca am fost operata si mi-a fost rau din cauza asta, in rest eu am fost norocoasa gasind cele mai de treaba doamne asistente si infirmiere.

Mentionez ca nu am dat bani, doctorul nu a vrut sa imi ia nimic si nici eu nu am insistat cu datul stiind ca o sa imi trebuiasca pentru alte cheltuieli acasa.

(Mariana, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste