Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe data de 26 Ianuarie 2016 a venit pe lume micuta noastra. Am ales sa imi supravegheze sarcina doctorul Buzatu Marcel pentru ca stiam de la bun inceput ca este un doctor bun si care face numai cezariana (asta am si vrut).

Inca de la inceput am avut o teama legata de nasterea in Spitalul Judetean (pentru ca doar acolo poti naste cu el chiar daca am fost la clinica privara a dumnealui - o clinica facuta din fonduri europene).

Toate bune si frumoase, toate analizele bune, bebe sanatos pana pe data de 26 Ianuarie cand m-am prezentat frumusel la spital. Dupa toate procedurile de internare, monitorizare bebe si semnare acte am intrat in sala de operatii, eram printre primele paciente care nasteam in blocul operator nou nout :).

M-au pregatit cu sonda, rahia anestezia, m-au intins si s-au apucat...Am simtit cand au taiat dar fara durere, dupa care am simtit ca un catralion de intepaturi de albina inauntru! Am inceput sa tip ca am simtit iar doctorul meu si cu mana a doua s-au oprit brusc! De atunci nu imi aduc aminte decat ca dadeam din cap in continuu pana am vomat (mi-au administrat un tranchilizant probabil) cert este ca rahia nu prinsese decat la suprafata...

M-am simtit foarte bine in terapie intensiva drept pentru care in 4 ore eram pe salon. De acolo a pornit calvarul: o noapte intreaga am tipat de durere fara ca nimeni sa nu vina la mine. De dimineata la ora 7:00 cand s-a schimbat tura am vazut o asistenta pe coridor (usa de la rezerva fiind deschisa toata noaptea) si am strigat la ea ca nu mai pot. Deja era prea tarziu pentru calmante, uterul imi coborase de tot.

Am uitat de tot ce inseamna prima ridicare din pat, urcatul pe masa pentru spalat care au fost un calvar dar nu am uitat cum plangeam ca nu stiam pur si simplu sa pun fata la san, nu stiam cum sa o tin, nu stiam nimic si nimeni nu mi-a aratat in sectia nou-nascuti!

Am avut noroc cu colegele mele de breasla care ma incurajau tot timpul. Si uite asa a poposit si nenorocita de depresie post-natala groaznica.

Dupa o saptamana de stat in spital, aflu si eu cu stupoare ca fetita mea a fost la terapie pentru ca avea o infectie la ochisor luata de la mine, ceea ce nimeni nu mi-a spus!

In fiecare zi cand ma gandesc ca nu am putut sa-mi alaptez fetita (nici ajunsa cu ea acasa) stau si ma intreb: oare tranchilizantul ala facut in timpul operatiei a facut ca eu sa nu am lactatie deloc? Numai Dumnezeu stie !

In rest...doctorul nota 100! (fara spaga nici la el nici la anestezist) deci se poate fara bani!

(Andreea, Pitesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste