Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna seara! Numele meu este Corina si am nascut prin cezariana la maternitatea spitalului Elias cu domnul doctor Kais Sammouh. Dupa o noapte in care bebe nu statea deloc linistit in burtica, dimineata am observat o scurgere rozalie pe lenjeria intima.

Imediat l-am sunat pe domnul doctor care mi-a recomandat sa merg la spital pentru un control ca ma asteapta colega dumnealui. Am plecat spre spital putin speriata, pentru ca nu ma simteam inca pregatita pentru bebe. La spital mi s-a facut un control si mi s-a spus ca nu este inca momentul sa nasc, dar avand recomandata cezariana doamna doctor a vrut sa vorbeasca cu doctorul meu.

Am fost informata ca maternitatea va fi inchisa pentru curatenie si daca nu raman sa nasc in ziua aceea, daca va veni momentul va trebui sa nasc altundeva. Am ales sa nasc atunci. Mi s-au facut analize, bebe a fost monitorizat tot timpul pana cand a ajuns domnul doctor Kais. Doamna doctor, moasa, si asistentele s-au purtat foarte frumos. A venit si anestezistul intre timp care a vorbit cu mine si a fost super ok.

In jurul orei 21 am intrat in sala de operatii unde mi s-a facut anestezia, mi s-a pus sonda si a inceput operatia. Domnul doctor Kais a fost asistat de rezidentul dumnealui doctor Damian Parvu care m-au incurajat si s-au purtat ireprosabil. Cand l-am auzit pentru prima data pe bebe a fost cel mai fericit moment din viata mea.

Peste noapte am primit calmante si toate asistentele au fost dragute. Dimineata la alaptat am reusit cu greu sa il atasez pe bebe la san si cand am reusit au venit si mi l-au luat.

Per total totul a fost in regula, curatenie, personalul se purta frumos dupa ce le dadeau o atentie, domnul doctor il recomand este un doctor deosebit. Nu mi-a placut in schimb ca pur si simplu iti luau copilul din brate.

(Mihaela, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste