Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Experienta care am trait-o nu o pot descrie, ceea ce am trait nu pot explica...pe toata perioada sarcinii m-a monitorizat doamna doctor Irina Ciupilan de la Spitalul Cuza Voda Iasi. Doamna doctor mi-a spus de la inceput ca voi naste natural, lucru care m-a inspaimantat avand in vedere ca eram la prima sarcina. Lucrul acesta m-a facut sa intru intr-o depresie foarte mare, imi era frica si nu stiam ce sa fac.

Am fost internata de multe ori pentru analize si atat doamna doctor cat si asistentele ma incurajau mereu, dar nu, eu cu inversunare nu voiam sa vad luminita din capatul tunelului.

Lunile au trecut si cu parere de rau am aflat ca datorita stresului copilul a suferit, lucru care m-a dus la operatia de cezariana, urgent. Minunea s-a intamplat si puiutul meu a scapat cu viata viu si nevatamat.

Acum dupa toata experienta asta imi dau seama ca lucrul cel mai important pe perioada sarcinii este acela de a sta linistita fara prea mult pesimism si de a tine cont de tot ceea ce spun cadrele medicale. Tin sa le multumesc pe calea aceasta pentru toata rabdarea si pentru toate sfaturile date. Va multumesc!

Acum sunt o mamica foarte fericita si implinita. O am pe fetita mea care imi ocupa tot timpul, dar cu drag o ingrijesc pentru ca e puiul meu. Nu o sa uit niciodata pe doamna doctor deoarece mereu m-a invatat ca o mama, m-a sfatuit si m-a invatat cum e sa fii mama si cum sa-ti indeplinesti datoria de mama.

Tin sa mentionez ca voi mai face copii si cu siguranta Spitalul Cuza Voda va fi iar vizitat de mine. Acolo imi doresc sa-mi aduc copiii pe lume, intr-un mediu curat si dezinfectat.

La fel, o voi cere personal pe doamna doctor sa ma monitorizeze si sa ma urmareasca pe parcursul intregii sarcini si de ce nu, sa nasc cu dumneaei.

Aceasta este poveste mea, care m-a marcat pe viata.

(Deea, Iasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste