Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Maternitatea din Ploiesti in Septembrie 2014 un baiat sanatos si frumos. Nu am cuvinte sa o laud pe doamna doctor Balga Iuliana o doctora buna si foarte devotata pentru munca ei.

M-am internat cu o saptamana inainte de nastere la cererea doamnei doctor pentru ca puiutul meu dupa ecografii trebuia sa se nasca pe 2-3 Septembrie dar nu a vrut. Vinerea mi-a facut injectii pentru declansarea nasterii dar nimic nu s-a intamplat in aceasta zi, a venit de multe ori in salon sa vada cum ma simt.

Sambata dimineata cand a iesit din garda mi-a spus ca daca e sa nasc sa le spun asistentelor sa o sune sa vina de acasa. Tot week-endul am stat in spital fara a se intampla nimic, Luni a venit la vizita si mi-a spus ca este inca inchis colul, sa mai astept pana Marti.

Marti dimineata asistentele mi-au facut alte injectii pt declansare dar a venit doamna doctor Ivan care mi-a reprosat ca stau de o saptamana pe banii spitalului si mi-a facut 3 ecografe intr-o ora dupa care a scris un bilet de externare pe numele meu.

Doctor Balga a aflat si a trimis o asistenta sa ma duca la sala de travaliu. La ora 17 am intrat in sala de operatii unde mi s-a facut anestezie epidurala, la 17.35 a venit pe lume minunea mea mica un baietel de 3 400 grame si 51 cm, cu nota 9 si fara a avea cordonul in jurul gatului.

Pe tot parcursul operatiei doamna doctor a vorbit foarte frumos cu mine si nu numai dansa ci si asistentele si domnul anestezist care ma mangaia pe cap si imi vorbea foarte frumos. Mult respect si stima pentru doamna doctor Balga Iuliana, o doctora de nota 10!

(Valentina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste