Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe asa: in Iulie am facut testul care a iesit pozitiv dupa numai 2 minute. Atat eu cat si sotul am fost extrem de emotionati. La indrumarea unor prieteni am decis sa nasc cu doctor Copaceanu Iuliana. Dupa numai cateva saptamani am decis sa ma mut de la dansa.

L-am cunoscut pe domnul doctor Zavoi Andrei care mi s-a parut extrem de implicat asa ca am decis sa continui la dansul. Zis si facut. Pe timpul sarcinii puteam da de dansul pe numarul personal pentru orice problema pe care o aveam. Ma chema atat la cabinet cand trebuia sa facem ecograf cat si la Spitalul Judetean cand trebuia sa imi faca control sau sa verifice analizele.

Am ajuns in luna a 9-a, stabilim data nasterii si ma duc pregatita numai ca surpriza! Analizele mi-au iesit prost si a trebuit sa amanam nasterea. Aveam leucocitele marite si anemie. De Sambata pana Miercuri am stat pe antibiotice intravenoase si Miercuri dimineata a venit ziua cea mare.

Dupa ce mi s-au refacut analizele a venit domnul doctor Zavoi la mine si a spus ca leucocitele sunt mai scazute si ma baga la cezariana. Intru in sala de operatii si panica totala. In timpul operatiei incercam sa misc picioarele si eram traumatizata ca nu pot sa le misc.

Dupa cateva minute apare minunea de 3 480 grame si 51 cm. Asistenta care era la capul meu tot timpul ma spala pe fata si incerca sa ma tina de vorba numai ca eu o puneam sa imi miste picioarele :)). La terapie intensiva asistenta isi verifica tot timpul pacientii.

Am ajuns in rezerva dupa cateva ore dupa operatie. Cat am stat in spital dupa nastere eram spalate zilnic iar domnul doctor Buzatu inspecta zilnic fiecare rezerva. Atat asistentele mamicilor cat si asistentele bebelusilor veneau tot timpul prin rezerve sa ne intrebe ce facem, cum ne simtim si daca avem nevoie de ceva.

Am fost extrem de multumita pe toata sederea in spital. Am uitat sa specific si faptul ca asistentele de la maternitate, pana sa nasc erau extrem de dragute. Recomand cu placere domnul doctor Zavoi Andrei si o nastere cu acesta!

(Eliza, Arges)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!