MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua, ma numesc Alina - am ramas insarcinata dupa 6 luni de tratament. A fost cel mai frumos cadou primit. A fost o sarcina mai grea, cu contractii si de aceea la 8 luni am nascut un baietel de 3,300.

Am nascut in Bucuresti la spitalul CFR2. Initial mi s-a spus ca este bine, sanatos.

Insa dupa cateva ore a inceput calvarul. S-a presupus ca are o infectie, s-a presupus pentru ca nu putut sa ii faca nici o analiza laboratorul fiind inchis.

Am fost intrebata ce infectie am avut in timpul sarcinii ca se pare ca baietelul a luat de la mine, in conditiile in care aveam un dosar cu toate analizele si ecografiile 4D facute la privat pus la punct. Nu am avut nici o infectie in timpul sarcinii deci baietelul nu avea cum sa i-a de la mine vreo infectie.

Sotul meu trebuia de 2-4 ori pe zi sa plece cu siringa cu sangele recoltat de la baietel la Spitalul Filantropia pentru a i se face o analiza necesara. De fiecare data la intrarea in spital i se cerea 5 RON pentru masina. Nu aveau mai nimic in spital, totul trebuia adus de acasa, de la vata, supozitoare pana la tratamentul pentru baietel.

Chiar si calciul care nu cred ca costa mai mult de 10 RON nu au avut sa ii administreze baietelului, a trebuit sa ii cumparam noi. Intr-un final ni s-a comunicat ca am putea sa ii mai administram un anticorp dar care costa cam mult. In momentul respectiv nu te mai gandesti la bani, nu vrei decat sa pleci acasa cu baietelul in brate. Astfel ca sotul a cumparat de la farmacie un anticorp care a costat la momentul respectiv 820 RON.

Saloanele erau renovate cu paturi moderne dar degeaba daca in spital personalul nu are cum sa te ajute. Am fost nevoita sa aduc de acasa vata iar ele, doamnele asistente isi imparteau pachetele de vata. Am fost pusa sa imi cumpar pompa de muls pentru ca nu il puteam alapta pe baietel fiind conectat la oxigen, in conditiile in care in spital aveau pompa electrica de muls mult mai performanta. Am folosit. Si asta pentru ca doctorul meu ginecolog s-a enervat foarte tare vazand ca am cumparat din farmacie cand de fapt exista acolo una.

Eram intrebata daca mananc varza tinand cont ca eu am nascut prin cezariana, normal ca nu am mancat nimic de acolo. Tin sa mentionez ca in toata perioada aceea am cheltuit peste 1000 E. Daca stiam mergeam la privat si aveam parte de tot confortul. Am stat 10 zile in spital, 10 zile in care am crezut ca pierd tot ce am mai scump pe lume, insa cu ajutorul bunului Dumnezeu si a doamnei neonatolog care s-a ocupat de baietel am reusit sa plecam acasa.

Doamna doctor neonatolog, sincer nu ii mai tin minte numele, era o persoana exceptionala, nu a vrut sa primeasca nimic, nici macar cand am plecat acasa. Isi facea meseria cu daruire si dansa la randul ei era foarte dezamgita de ce se intampla pe sectia de nasteri unde seful de sectie care era in functie pe atunci fuma langa saloanele cu mamici si bebelusi.

Astazi avem un baietel perfect sanatos, care de la varsta de 3 ani stie tot alfabetul iar acum la 4 anisori a inceput sa scrie. (Alina, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste