MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In anul 2014, chiar dupa Pasti, am aflat ca sunt insarcinata. Ne doream un bebe, dar imi era tare frica, deoarece prima nastere de acum 11 ani a fost horror. Mi-am dorit sa nasc la Clinica Eva din Brasov, deoarece auzisem despre conditiile excelente.

Am facut prima programare, pentru confirmarea sarcinii la ei. Am ales un medic care lucra doar la acea clinica si bine am facut! Un profesionist desavarsit si un OM, inainte de toate: domnul doctor Pintea Alexandru.

Dansul a urmarit sarcina de la inceput si cu dansul am si nascut. Am avut ceva probleme pe parcurs: lipsa Fierului, placenta previa si asta a fost piedica in calea nasterii naturale.

Am nascut prin cezariana pe 09.12, cu o saptamana mai devreme, pentru a nu se declansa nasterea naturala. Totul a fost de nota 10. De la receptie si pana la neonatolog, absolut toti s-au purtat exceptional.

Conditiile sunt de hotel de 3 stele, iar dieta adecvata tipului de nastere. De acasa nu trebuie sa iti aduci decat lenjerie intima si periuta si pasta de dinti, restul primesti la discretie.

Zilnic domnul doctor a trecut de cateva ori sa ma vada, la fel si medicul de garda. Nu am avut nici cea mai mica problema cu operatia, iar acum abia se mai vede. Bebele mi-a fost pus pe piept chiar in blocul operator, neonatologul m-a asigurat ca este perfect sanatos si la 30-40 minute de la operatie alaptam sub supravegherea unui consultant in lactatie.

Asistentele de la neonatologie se poarta super cu bebeii, se vede ca iubesc ceea ce fac. Merita pana la ultimul banut si azi, datorita lor, strang in brate un pui de om sanatos si energic! Iar pentru a-i multumi domnului doctor, baietelului i-am pus numele Alexandru. Recomand din toata inima Clinica Eva si pe domnul doctor Pintea Alexandru!

(Anca, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste