MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu doamna doctor Andreea Veliscu, dupa foarte multe luni de tratament in care nu stiam de ce nu pot ramane insarcinata.

Doamna doctor Veliscu este un medic foarte devotat meseriei si impreuna cu rabdare am reusit sa gasim cauza "infertilitatii". Dupa lungi cautari si analize am aflat ca nu aveam ovulatie. Dupa ce am aflat care era problema am primit tratamentul prescris de doamna doctor Andreea Veliscu pentru stimularea ovulatiei si la 8 luni de la tratament am ramas insarcinata.

Pe parcursul sarcinii am mers frecvent la control si am facut analizele care trebuiesc facute de orice graviduta, la dansa la clinica (Columna Medical Center). Sarcina tot doamna doctor Andreea Veliscu mi-a urmarit-o pana la 39 de saptamani si 4 zile cand am nascut prin cezariana o fetita perfect sanatoasa care a avut scor Apgar 9.

Am ramas impresionata de faptul ca doamna doctor nu a primit absolut nimic, "nicio atentie" desi eram pregatita. Maternitatea Giulesti o recomand din toata inima deoarece m-am simtit in siguranta, de la doamnele asistente care sunt foarte atente pana la medicii devotati meseriei pe care si-au ales-o si pe care o practica exemplar.

Recomand Maternitatea Giulesti si recomand din suflet doctor Andreea Veliscu!

(Gabriela, Giurgiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste