Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am avut o sarcina cu probleme. In urma morfologiei din trimestrul II am aflat ca am placenta praevia centrala. Din acel moment, medicul meu doctor Ana Maria Bitica de la Spitalul Giulesti mi-a recomandat repaus la pat.

La 35 de saptamani, intr-o noapte, am avut sangerare puternica. M-am speriat teribil. Am sunat medicul si m-a indrumat la spital. Am ramas internata pana la 38 de saptamani, cand, in urma unei sangerari care nu se mai oprea am fost dusa in sala de operatie.

In acea dimineata de Duminica, a venit pe lume, fara alte probleme, puiul meu, un bebelus frumos si sanatos de 2950 grame si 50 cm. Din fericire pentru noi, atat bebe cat si eu am fost bine, iar dupa 2 zile am mers acasa.

Am avut parte de un medic tanar, foarte bun. Doamna doctor Ana Maria Bitica a raspuns de fiecare data cand am apelat-o, m-a vizitat in fiecare zi de spitalizare, iar in ziua in care am nascut a ajuns foarte repede la spital.

Conditiile din spital sunt bune, atat medicul curant cat si asistentele au fost foarte dragute. Recomand cu drag spitalul Giulesti si pe doctor Ana Maria Bitica, un medic care ne-a facut viata mai frumoasa.

(Anca, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste