Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Maternitatea Giulesti cu domnul doctor Enache Traian. Dansul mi-a urmarit sarcina pe parcursul celor 40 saptamani...Un doctor extraordinar, calm, care iti raspunde la orice intrebare. Pe parcursul sarcinii nu am avut nici un fel de probleme, mergeam la control o data pe luna iar in ultimul trimestru o data la 3 saptamani.

Eram in saptamana 39 cand am fost la ultimul control, domnul doctor m-a examinat pe masa ginecologica si mi-a spus sa mai asteptam macar o saptamana. Mentionez ca vroiam sa nu mai astept, il rugasem sa-mi declanseze nasterea...Bineinteles ca am fost un pic suparata dar am zis sa astept...

Atunci, domnul doctor mi-a spus ca dansul va intra in concediu si pentru orice problema sotia dansului se va ocupa de mine doamna doctor Enache (Vultur) Andreea. Urma Joi sa merg sa ma vada sotia dansului...Eram un pic dezamagita cu toate ca domnul doctor ma asigurase ca va veni la nastere ...bineinteles ca nu am crezut...

Joi dimineata, undeva pe la orele 4-5 dimineata au inceput contractiile, cam rarute din 15 in 15 minute si am si fugit la spital fiind din Ploiesti, iar afara vremea era cumplita, ningea foarte tare. Am ajuns la spital, aici doamna doctor m-a internat, am fost dusa in sala de nasteri, mi s a facut o injectie pentru declansare si contractiile au inceput sa curga.

Doamna doctor mi-a rupt membranele, apa mi s-a rupt singura, atunci au inceput niste dureri insuportabile...asteptam epidurala dar din cauza dilatatiei care era 2 nu se putea efectua....in tot acest timp domnul doctor vorbea cu sotia la telefon si s-a interesat de starea mea tot timpul chiar si cu medicul de garda domnul doctor Pana care la inceput mi s-a parut un ingamfat ...a fost un om exceptional ...cu toate manevrele de declansare a nasterii contractiile erau din 2 in 2 minute.

Iar dilatatia tot 2. Bebe era intors si pregatit de nastere dar nu vroia sa iasa, atunci sotia domnului doctor m-a anuntat ca domnul doctor va veni sa ma vada si va lua o hotarare...si a venit...foarte repede.

M-a consultat si am decis impreuna sa mi se faca cezariana pentru ca altfel nu se putea....m-au dus repede in sala iar la ora 11.53 a venit pe lume minunea mea mica Diana Stefania 3380 grame si 53 cm.

Mentionez ca tot personalul a fost foarte foarte dragut..de la personalul din sala de nasteri mai ales doamna Emilia pana la personalul din terapie si doamnele asistente de pe salon au fost niste oameni minunati, la fel si domnul doctor care s-a tinut de promisiune si a venit de acasa.

Deci...il recomand cu caldura pe domnul doctor Enache Traian cat si pe sotia dansului Enache Andreea. Mii de multumiri, sunteti minunati!

(Alina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste